Urheilevan nuoren ravitsemus –luento tallenteena

Julkaistu: 15.4.2021 | Päivitetty: 15.4.2021

Kaarinassa vietetään Hyvän ravitsemuksen teemavuotta 2021. Teemavuoden aikana voit muun muassa osallistua verkkoluennoille, joista ensimmäisen, Urheilevan nuoren ravitsemus -luennon, voit katsoa nyt myös tallenteena. Seuraavana luennoitsijana on 21.4. klo 13 huippukokki Kari "Kape" Aihinen ja aiheena on kouluruoka.  Tervetuloa maksuttomille verkkoluennoille!

Katso ravitsemusterapeutti Tuulia Terinkosken luento Urheilevan nuoren ravitsemus alta.

Hyvän ravitsemuksen teemavuoden luentoja

Vuonna 2021 Kaarinassa vietetään hyvän ravitsemuksen teemavuotta. Tavoitteena on lisätä kaarinalaisten tietoisuutta ja osaamista laadukkaasta ja terveellisestä ravitsemuksesta. Hyvästä ravitsemuksesta järjestetään kaikille avointa ravitsemusneuvontaa eri teemoilla ja kohdennetusti ikäryhmittäin etäyhteyksin järjestettävinä luento- ja keskustelutilaisuuksina.

Kouluruokaa Kapen tapaan

Luentosarjan pääpuhujana luennoi huippukokki Kari "Kape" Aihinen. Kari Aihinen luennoi kouluruuan merkityksestä osana terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota keskiviikkona 21.4.2021 klo 13 alkaen ja ravitsemusterapeutti Tuulia Terinkoski käy läpi terveyttä edistävää ruokavaliota klo 14 alkaen. Luento on maksuton verkkotapahtuma (Teams).

Osallistu kouluruokaluennolle tästä

Jaa