Auranlaakson koulu

Auranlaakson koulu sijaitsee luonnonkauniissa maisemissa Littoistenjärven, Aurajoen ja Muikunvuoren läheisyydessä Hämeen valtatien ja Turun kehätien risteyksen tuntumassa. Koululla annetaan perusopetusta luokilla 1-6. Lisäksi koulun yhteydessä toimii iltapäiväkerho ja Kultanummen päiväkodin esiopetusyksikkö.

Oppilaita on lähemmäs 150 ja heitä kasvattamassa ja ohjaamassa on kahdeksan opettajaa, erityisopettaja, kolme koulunkäynninohjaajaa, emäntä ja laitoshuoltaja.

Auranlaakson koulu tarjoaa innostavan ja monipuolisen oppimisympäristön alueen lapsille.
Hyvät kevyen liikenteen väylät luovat turvallisuutta lasten koulutielle.

Mistä meidän koulu tunnetaan?

Auranlaakson koulu tunnetaan turvallisena lähikouluna, jossa yhteisöllisyyttä on helppo vaalia, koska koulumme on siihen sopivan kokoinen. Vanhempainyhdistyksen ja koulun yhteistyöllä on järjestetty monia elämyksellisiä tapahtumia. 

Elämyksiä tarjoaa myös koulun piha-alue. Sieltä löytyy jokaiselle mielekästä tekemistä. On metsää, urheilukenttä, pulkkamäki ja 2019 valmistunut monipuolinen lähiliikuntapaikka.

Koulurakennuksemme on jykevä vuonna 1953 valmistunut kivikoulu. Sitä on laajennettu ja saneerattu vuosina 2001-2002. Tuolloin saimme tilavan liikuntasalin ja uudet keittiö- ja ruokailutilat. Samalla vanhat keittiö- ja ruokailutilat saneerattiin esiopetustiloiksi.

Viime vuosien aikana olemme panostaneet opetustilojen ajanmukaistamiseen niin kalustuksen, valaistuksen kuin akustiikankin osalta. Opetusteknologian käyttö onnistuu uudistetulla esitystekniikalla.

Koulun arkea voi seurata koulumme Facebook-sivujen kautta.

HUOM! Löydät koulun opetushenkilöstön yhteystiedot Wilmasta. Opetushenkilöstön tiedot ovat myös kaupungin verkkosivuilla kohdassa Yhteystiedot. Tee haku henkilön nimellä.

Yhteystiedot

Aukioloajat
Kirjasto on avoinna lukuvuoden aikana maanantaisin klo 8-14.
Postiosoite

Littoistenjärventie 297
20540 Turku

Puhelin
02 588 4406
Sähköposti
irene.hagfors@kaarina.fi
Lisätietoja

Auranlaakson koulukirjasto palvelee Auranlaakson koulun eskarilaisia, oppilaita ja opettajia.

 

Jaa