Rungon koulu

Rungon koulu on kasvava alakoulu Piikkiön ja Kaarinan puolessa välissä. Rungon koulun tavoitteena on, että jokaisessa koulupäivässä on tilaa toisten kohtaamiselle. Haluamme, että koulumme on turvallinen kasvupaikka kaikille oppilaillemme. Kannustamme myönteiseen asenteeseen koulutyötä kohtaan. Haluamme vahvistaa empatiataitoja, oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä.

Arvostamme ja huomioimme oppivassa yhteisössämme yhdessä tekemistä, toiminnallisuutta, itsensä ja toisen kunnioittamista, pitkäjänteisyyttä ja sisukkuutta sekä kiireettömyyttä.

Mistä meidän koulu tunnetaan?

Koulumme tunnetaan pitkästä historiastaan. Koulun vanhin rakennus on valmistunut vuonna 1906. Se on ollut Vanhan Viipurintien ja Helsingintien risteyksen maamerkki jo yli vuosisadan. Yhdistämme koulussamme hyviä vanhoja asioita uuden oppimiseen.

HUOM! Löydät koulun opetushenkilöstön yhteystiedot Wilmasta. Opetushenkilöstön tiedot ovat myös kaupungin verkkosivuilla kohdassa Yhteystiedot. Tee haku henkilön nimellä.

HUOM! Kouluterveydenhuollon yhteystiedot löytyvät Varhan sivuilta (valitse ko. sivulla Asiointikanava- otsikon alta Valitse kunta -valikosta Kaarina).

Käyntiosoite

Vanha Viipurintie 84 Piikkiö
21500 Kaarina

Postiosoite

Vanha Viipurintie 84 Piikkiö
21500 Kaarina

Jaa