Nuorisotilat ja leirialueet

Kaarinan viisi nuorisotilaa tarjoavat toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. 

Nuorisotiloissa on maskisuositus yli 15-vuotiaille. Nuorisotyöntekijät käyttävät maskia tai visiiriä.
Nuorisotiloille tullaan aina vain terveenä ja muistetaan pitää turvavälit. Nuorisotilalle tullessa kädet pestään tai desinfioidaan. Nuorisotyöntekijä voi rajoittaa tilassa olevien määrää. Lievissäkin koronaan viittaavissa oireissa on jäätävä kotiin ja hakeuduttava testiin. 

Nuorisotiloihin ovat tervetulleita kaikki 3.-6. luokkalaiset varhaisnuoret iltapäivisin sekä 7. luokkalaiset-17 -vuotiaat nuoret iltaisin.

Nuorisotiloissa voit oleskella vapaasti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Tiloilla on biljardipöydät, pelikonsolit ja lautapelejä. Voit myös leipoa tai kokkailla. Tiloilla järjestetään lisäksi ohjattua toimintaa. Nuorisotiloilta tehdään retkiä eri kohteisiin esim. sirkuskoulu, keilaus ja järjestetään tapahtumia kuten lanit ja yönuokkarit.

Nuorisotilamme ovat päihteettömiä tiloja. Lisätietoja saat nuorisotilan nuorisotyöntekijältä. Osassa nuorisotiloista on käytössä maksuton seutukunnallinen nuorisokortti. Nuorisokorttihakemuksen saa nuorisotilalta tai tämän sivun alareunasta tulostettavaksi. 

Vuolahdessa järjestetään leirejä niin kesällä kuin talvellakin. Vuolahden leirialuetta ja Harvaluodon leirikatosta voivat vuokrata yhdistykset ja yksityiset. Harvaluodon virkistysalue tarjoaa omat puitteensa virkistäytymiseen mm. uinnin ja telttailun parissa.

Seutukunnallinen nuorisokortti

Seutukunnallisen nuorisokortin saat palauttamalla hakemuksen ja kaksi valokuvaa nuorisotilalle. Nuorisokortilla saat alennusta retkistä ja leireistä. 

Jaa