Maksut ja palautukset

Maksut

UUTTA 2020! Kaikki kurssimaksut laskutamme vasta kurssin alkamisen jälkeen. Lasku postitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat itsellesi vahvistuksen selainruudulle tai jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, niin saat vahvistuksen sähköpostiisi. Tästä syystä ole tarkkana kun kirjoitat omia yhteystietojasi nettivarausjärjestelmässä. 

Kurssihinnat

Kurssikohtaiset opintomaksut ilmoitetaan opinto-ohjelmassa. Kurssin kohdalla on erikseen mainittu, mikäli kurssimaksu kattaa myös materiaalit ja raaka-aineet. Jos ne eivät ole mukana kurssimaksussa, tarvittavista kustannuksista on kurssitekstissä kerrottu arvio. Poikkeuksia voi esiintyä ja ne on kerrottu kurssikohtaisissa teksteissä. 

Peruuttamaton ja maksamaton kurssipaikka on perintätoimikelpoinen. Jos vanhoja kurssimaksuja on maksamatta, emme ota uudelle kurssille.

Peruutukset

Ilmoittautumisen voi perua maksutta viisi (5) arkipäivää ennen kurssin alkua, tämän jälkeen opintomaksua ei enää palauteta. Ilmoittautumisen perumisen voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmässä kohdasta "Omat tiedot" ilmoittautumistunnuksella tai puhelimitse Kaarinan kansalaisopiston toimistoon p. 02 588 4217 tai 02 588 4216.

Kurssikertojen peruutukset ja kurssin keskeytykset

Yli 15 oppitunnin kurssien ensimmäistä peruutusta/ työkausi ei korvata. Lyhyille kursseille pyritään järjestämään sijainen tai korvaava kurssikerta.

Kun kurssi joudutaan keskeyttämään, ennen kuin siitä on pidetty 2/3 kokonaisuudesta, palautamme loppukurssin osan, kunhan se on summaltaan suurempi kuin 20,00€/ maksaja. Kurssin toteutustavan muutos ei oikeuta maksupalautukseen.

Jaa