Kaarina-talo

Kaarina-talo on meidän kaikkien yhteinen tiedon, asioinnin ja viihtymisen keskus kaupungin ytimessä.

Kaarina-talo lyhyesti

Kaarina-talo on monen toimijan monitoimitalo. Kaarina-talossa voit käyttää kirjaston palveluja, asioida palvelupiste Fiskarissa, kahvitella tai lounastaa sekä nauttia näyttelyistä ja monipuolisesta kulttuuritarjonnasta Kaarina-salissa ja koko tilassa. Tulevista tapahtumista saat lisätietoa kaupungin tapahtumakalenterista.

Kaarina-salia sekä kokous- ja harrastustiloja voit varata sähköisen varauskalenterin kautta

Kaarina-talon ovet avautuvat arkisin klo 8 ja ovat avoinna iltaisin, viikonloppuisin, pyhäpäivinä ja niiden aattoina kirjaston aukioloaikojen tai tapahtumien mukaan.

Palvelut

Pääkirjasto

Avoinna ma-pe klo 9-19, la klo 10-15
kesällä 1.6.-31.8. la suljettu

Pääkirjaston yhteystiedot

Pääkirjaston tilat ja palvelut

Palvelupiste Fiskari

Palvelupiste Fiskari on avoinna talviaikaan ma klo 9-19, ti-pe klo 9-16 ja kesällä 1.6.-31.8. ma klo 9-17, ti-pe klo 9-16.

Fiskari on monen palvelun paikka, jossa voit hoitaa samalla käynnillä useita asioita.

Katso Fiskarin palvelut ja yhteystiedot

Kaupungin hallinnon palvelut

Kaarina-talon kolmannessa kerroksessa työskentelevät kaupungin johto (kaupunginjohtaja ja palvelualuejohtajat), talous- ja hankintapalvelut sekä sivistyspalveluiden hallinto. Tapaamisista on hyvä sopia etukäteen joko ottamalla yhteyttä johdon sihteeri Terhi Jerkkuun tai suoraan henkilöön itseensä.

Kahvila-ravintola 

Kaarina-talon aulassa toimii Kahvila Libris. Kahvila Libriksestä saa makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14. 

Katso Kahvila Libriksen palvelut ja yhteystiedot

Katso Kahvila Libriksen lounaslista

 

WiFi - langaton verkko

Kaarina-talossa on langaton verkko kaarina_vieras
Pääset verkkoon salasanalla Kaarina!

Kaarina-talon valaistus

Merkki- ja liputuspäivien yhteydessä Kaarina-talo valaistaan teemavärein. Kalenteri on koottu kuntalaisten ehdotuksista vuodenvaihteessa 2020−2021. Tutustu valaistuskalenteriin!

Tilat ja varaaminen

Kaarina-talosta voi varata eri kokoisia kokoustiloja, harrastetiloja sekä Kaarina-salia. Osa tiloista on tarkoitettu kaupungin oman käytön lisäksi pelkästään esimerkiksi kaarinalaisten yhdistysten käyttöön.

Kaarina-talon tila- ja varausasioissa voit ottaa yhteyttä tilat.kaarinatalo@kaarina.fi tai puh. 050 314 0906. Tutustu Kaarina-talon tiloihin ja varausohjeisiin

Näyttelyt ja tapahtumat

Näyttelyt

Kaarina-talossa on näyttelytilaa kahdessa kerroksessa. Lisätietoa näyttelyistä ja niiden järjestämisestä 

Tapahtumat

Kaarina-salin lisäksi talossa tapahtuu joka puolella. Kaupungin järjestämistä tapahtumista ilmoitetaan tapahtumaesitteessä, kaupungin tapahtumakalenterissa, koteihin jaettavassa tiedotusliitteessä sekä sosiaalisessa mediassa. Tapahtumaesitteitä on jaossa mm. kirjastoissa ja palvelupisteissä.

Kulku Kaarina-taloon ja pysäköinti

Kaarina-talo rajoittuu sekä Lautakunnankatuun että Oskarinkatuun. Kulku talolle saattaa vaihdella lähiympäristössä tehtävien rakennustöiden vuoksi. Käyntiosoite on Lautakunnankatu 1 ja lähimmille pysäköintialueille ajetaan tällä hetkellä joko Lautakunnankadun tai Puntarinkadun kautta. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun puolella. Jalankulku taloon pyritään pitämään auki koko ajan Oskarinkadulta, -aukiolta ja Lautakunnankadulta päin.

Invapysäköintipaikat ovat talon Lautakunnankadun puoleisella pysäköintialueella, niiden edestä löytyvät myös pyörätelineet sekä latauspisteet sähköautoille.  

Lähin seudullisen liikenteen pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä, lisätietoja Fölistä

Muut julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat Kaarina-talon läheisyydessä Uudenmaantiellä (tie 110). 

Yhteystiedot ja pohjakartta

Aukioloajat
Kaarina-talon ovet avautuvat arkisin klo 8 ja ovat avoinna iltaisin, viikonloppuisin, pyhäpäivinä ja niiden aattoina kirjaston aukioloaikojen tai tapahtumien mukaan.
Käyntiosoite

Lautakunnankatu 1
20780 Kaarina

Postiosoite

PL 50
20781 Kaarina

Lisätietoja

Katso pääkirjaston, palvelupiste Fiskarin ja muiden talon toimijoiden aukioloajat Kaarina-talon sivuilta

Jaa