Lainaa soveltavia välineitä

Lainaa maastopyörätuolia

Lions Club Littoinen ja Arne Ritari -säätiö ovat lahjoittaneet Kaarinan kaupungille monikäyttöisen Hippocampe -maastopyörätuolin sekä tukityynyn. Maastopyörätuolin avulla liikuntaesteinen henkilö voi liikkua avustettuna (työnnettynä ja/ tai vedettynä) tai itse kelaten esimerkiksi maastossa ja uimarannalla. 

Hippocampessa on leveät ilmatäytteiset renkaat, takana työntöaisa sekä edessä vetonaru. Tuoli menee osina pieneen tilaan ja on koottavissa ilman työkaluja. Hippocampessa on tukevan istuimen lisäksi käsinojalliset sivutuet, niskatuki ja hyvä nelipisteliiviturvavyö. Maastopyörätuoli kelluu tyhjänä vedessä ja sillä voi avustaa uimarin uimaan ja pois uimasta.

Lainaus

Hippocampe-maastopyörätuolia sekä tarvittaessa Stabilo-tukityynyä saa lainata maksutta viikoksi kerrallaan.

Tuoli on tarkoitettu ensisijaisesti vaikeavammaisille. Asumisyksiköt voivat sovittaessa lainata välinettä pidemmäksi ajaksi. Tärkeä on, että lainaajalla on sille lukollinen säilytyspaikka katon alla.

Merkitse lainausta tehdessäsi lisätietokohtaan, milloin noudat ja palautat tuolin sekä onko tukityynylle tarvetta.

Lainaus tapahtuu sähköisesti Flextilan kautta. Valitse alasvetovalikosta Kaarina, josta löydät maastopyörätuolin.

Tiedustelut

Kaarinan liikuntapalvelut: 
Soveltavan liikunnan suunnittelija Mikko Kaipainen

p. 050 373 2641, mikko.kaipainen@kaarina.fi

Haku ja palautus     

Hovirinnan koulu/Hovikumpu, Hoviherrankatu 1. Haku ja palautus ensisijaisesti virka-ajan puitteissa. Muina aikoina ota yhteyttä soveltavan liikunnan suunnittelijaan.

Video Hippo Campe -maastopyörätuolista

Katso retkivideo maastopyörätuolin käytöstä, videolla näet myös mistä tuoli haetaan, miten puretaan ja kootaan taas uudestaan. Ja mikä parasta, sitä tunnelmaa kun pääsee retkelle! 

Lainaa Woimareppu Vaparista

Woimareppuun on kerätty liikuntaohjeita ja helppokäyttöisiä liikuntavälineitä voiman ja tasapainon hankintaan.
Reppua on mahdollista lainata soveltavan liikunnan ja ikäihmisten kohderyhmän toimintaan. Katso lisätietoja Woimarepusta.

Lisätietoa soveltavan liikunnan välineistä

Jaa