Nuorisotilat ja leirialueet

Kaarinan viisi nuorisotilaa tarjoavat toimintaa nuorille ja varhaisnuorille. Kuusiston koululla toimintaa järjestetään Virvoituksessa ja liikuntasalissa.

Nuorisotilat

Nuorisotila on paikka, jossa nuorten kokoontumista ja toistensa tapaamista pidetään myönteisenä, toivottavana ja sallittuna asiana.

Aukioloajat on kunkin nuorisotilan omalla sivulla. Kevätkausi 2024 käynnistyy tiloilla keskiviikkona 10.1.2024.

Nuorisotiloihin ovat tervetulleita kaikki 3.-6. luokkalaiset varhaisnuoret iltapäivisin sekä 7. luokkalaiset-17 -vuotiaat nuoret iltaisin.

Nuorisotiloissa voit oleskella vapaasti yksin tai yhdessä kavereiden kanssa. Tiloilla on biljardipöydät, pelikonsolit ja lautapelejä. Voit myös leipoa tai kokkailla. Tiloilla järjestetään lisäksi ohjattua toimintaa. Nuorisotiloilta tehdään retkiä eri kohteisiin esim. sirkuskoulu, keilaus ja järjestetään tapahtumia kuten lanit ja yönuokkarit.

Nuorisotilamme ovat päihteettömiä tiloja. Lisätietoja saat nuorisotilan nuorisotyöntekijältä. Nuorisotiloissa on käytössä maksuton nuorisotilakortti. Nuorisotilakortti hakemuksen saa nuorisotilalta tai tämän sivun alareunasta tulostettavaksi, ja se palautetaan nuorisotiloille.

Vuolahdessa järjestetään leirejä niin kesällä kuin talvellakin. Vuolahden leirialuetta ja Harvaluodon leirikatosta voivat vuokrata yhdistykset ja yksityiset. Harvaluodon virkistysalue tarjoaa omat puitteensa virkistäytymiseen mm. uinnin ja telttailun parissa.

Nuorisotilakortti

Nuorisotilojen käyttö edellyttää tilojen käyttäjäksi rekisteröitymistä.

Nuorisotilakorttihakemuksen saat nuorisotilalta tai sivun alareunasta tulostettavaksi. Palauttamalla hakemuksen ja valokuvan nuorisotilalle sinulla on nuorisotilakortti. Nuorisotilakorttihakemus on maksuton. Nuorisotilakortilla saat alennusta retkistä ja leireistä. 

Jaa