Pyöräparkit Kaarinassa

Julkaistu: 21.9.2023 | Päivitetty: 21.9.2023
Kaarina on pyöräiltävän kokoinen kaupunki. Erilaisten palvelujen lähelle tarvitaan pyöräparkkeja, jotta pyöräillen tehdyt arjen matkat olisivat mahdollisia.

Kaarinassa on syksyn aikana asennettu uusia runkolukittavia pyörätelineitä keskustan alueelle sekä joillekin liikuntapaikoille.

Uusia pyörätelineitä on lähiaikoina asennettu:

  • Kaarinan keskustaan apteekin kulmalle
  • Vaparin edustalle
  • Jäähallin edustalle
  • Kesämäen lähiliikuntapaikalle
  • Littoisten Monitoimitalolle.

Tämän vuoden aikana asennetaan uusia runkolukittavia pyörätelineitä vielä ainakin uimahallille ja Nunnan kerhotalolle.

Yleisessä käytössä olevat pyöräparkit näet Turun seudun opaskartalta. Opaskartalla ei vielä näy kaikkia uusimpia pyöräparkkeja, mutta nekin päivittyvät kartalle tämän vuoden aikana.

Talven aikana suunnitellaan uusia pyöräparkkeja ensi vuonna toteutettavaksi. Uusia pyöräparkkeja toteutetaan esimerkiksi asukaskyselyissä ja -palautteissa esille tulleisiin kohteisiin, kuten Oskarintalon edustalle, muutamien bussipysäkkien yhteyteen liityntäpaikoiksi sekä uimarannoille. Asukkaat voivat esittää tarpeellisia pyöräparkkikohteita infrapalveluille jatkossakin.

Kaupunki toivoo, että myös kaupat ja muut liikekiinteistöt huomioisivat pyöräilevät asiakkaansa. Turvalliset kulkureitit ja nykyaikaiset pyörätelineet oikein sijoitettuna houkuttelevat pyörällä kulkevat asiakkaat käyttämään palveluja.

Keskustan alueen pyöräparkit

Kartassa on esitetty Kaarinan keskustan alueella sijaitsevat yleiset runkolukittavat pyörätelineet.

Jaa