Kauppapalvelut

Kauppapalvelu on tarkoitettu ikäihmisille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille.

Kauppapalvelun asiakkaat ovat pääsääntöisesti kotihoidon tai omaishoidon asiakkaita, jotka eivät itse, omaisen tai muulla avulla kykene hoitamaan kauppa-asiointiaan. Tavoitteena on turvata päivittäistavaroiden saanti.

Mikäli et tarvitse kauppapalvelun lisäksi kotipalvelua, ohjataan sinut ostamaan kauppapalvelut yksityisesti tai käyttämään kauppojen kotiinkuljetuspalveluja.  Kauppa-asiointipalvelua tarjotaan asiakkaille arkisin (ma pe) noin klo 9 – 18 välisenä aikana, asiakaskohtaisesti kerran viikossa.

Kotihoito huolehtii asiakkaidensa kauppapalvelun hakemisesta. Kaarinan kaupunki ostaa kauppapalvelun Mehiläinen Ateriaali Oy:ltä. Kauppapalvelun hinta asiakkaalle on 7,25 euroa / kerta ostosten hinnan lisäksi. Lue lisää kauppapalvelusta sekä kauppapalvelun kriteereistä kauppapalvelun asiakasohjeesta.

Kauppapalvelun muutokset ja peruutukset

Kauppapalveluiden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-12, muina aikoina voi jättää viestin vastaajaan tai laittaa sähköpostia.

Muutokset tilaukseen on tehtävä edeltävään arkipäivään klo 15.00 mennessä. Muutokset ovat maksuttomia.

Peruutukset voi tehdä toimituspäivän aamuun klo 7.00 mennessä ainoastaan perustellusta syystä, kuten sairaalaan joutumisesta johtuen. Peruutuksista ilmoitetaan välittömästi asiakaspalveluun joko sähköpostilla tai soittamalla.

 

Mehiläinen Ateriaali Oy

puhelin 040 5695 771    

turunkeittio@mehilainen.fi

Mikäli et ole kotihoidon asiakas, ota yhteyttä palvelutori Eerikkiin. Vaihtoehtoisesti voit ostaa kauppapalvelua yksityisiltä palveluntuottajilta. 

Jaa