Toimintaa nuorille

Loma-aikoina järjestämme kaikille kaarinalaisille retkiä sekä lapsille ja nuorille leirejä. Kaupungin nuorisopalveluiden kesätoiminnoissa noudatetaan voimassa olevia poikkeusajan säännöksiä.

Kesätoimintaa lapsille ja nuorille

Retket ja leirit

Kivaa kesätekemistä!

Kaarinan nuorisopalvelut järjestää kesäkuussa viikolla 27 pieniä päiväretkiä lähiympäristöön. Retki voi olla uimareissu, makkaranpaistoa, pihaleikkejä tai muuta mukavaa. Seuraa tiedotusta Instagramissa kaarinannuorisopalvelut sekä Facebookissa Kaarinan kaupungin nuorisopalvelut. Lisätietoja voit myös kysyä Kati Koskinen, 050 373 0076.

Päiväretket ovat maksuttomia. Retkillä tarjotaan joskus pientä välipalaa, mutta omat eväät ovat suositeltavia.

Heinä-elokuun teatterileirien ilmoittautuminen on päättynyt 19.6. Leirit järjestetään Kaarina-Teatterilla, päivittäinen leiriaika on klo 10-15.

  • 27.-31.7. Teatteripäiväleiri 1, yli 13-vuotiaille
  • 3.-7.8. Teatteripäiväleiri 2, alakouluikäisille

Nugipagu

Kesällä nugipagu ajaa nuorten luo

Kesällä 2020 Nugipagu liikkuu aikavälillä 16.6.-24.7. Pääsääntöisesti toiminta-aika on arkisin klo 16-21. Nugipaguun ovat tervetulleita kaikki kaarinalaiset 9-18-vuotiaat nuoret. 

Nugipagu toimii liikkuvana nuorisotilana, jossa työskentelee vähintään kaksi ammattitaitoista nuorisotyöntekijää. Nugipagu liikkuu Kaarinan alueella juuri sinne, missä nuoret ovat. Nuoret voivat kutsua Nugipagun paikalle, kun kaipaavat tekemistä. Nugipagusta löytyy mm. juttuseuraa, sumopainipuvut, uimaleluja, palloja, piha- ja lautapelejä ja pientä tarjottavaa. 

Huom! Kesällä 2020 kaikki Nugipagun välineet eivät ole käytössä vallitsevan tilanteen vuoksi. 

Seuraa Nugipagua Instagram ja Snapchat @nugipagu tai ota yhteyttä 050 303 3790. 

Liikennepuisto

Liikennepuistossa 5-12 -vuotiaat ajavat polkuautoilla. Kurkkaa liikennepuiston sivuille tästä

Kirjastossa on kivaa!

Pääkirjastossa Kaarinan keskustassa, Piikkiön kirjastossa ja Littoisten kirjastossa on tiloja ja esimerkiksi kirjoja, leffoja ja sarjakuvia just sulle. 

Pääkirjaston nuortentilassa voit pelata kirjaston Playstation 4 -pelejä. Nuortentila toimii myös pääkirjaston eväspaikkana, jossa voit syödä omia eväitä tai lämmittää omia ruokia. 

Katso kaikki pääkirjaston palvelut

Kaarinan kirjastot ovat osa Vaski-kirjastoja, joten samalla kirjastokortilla voit lainata tai käyttää kirjastojen muita palveluita myös lähiseudulla. Vaski-kirjastojen sivuilta kannattaa käydä kurkkaamassa etenkin nuorten omat kirjastosivut.

Liikkumaan

Kaikki 13–19-vuotiaat Turun seudun nuoret voivat osallistua usealle liikuntavuorolle – maksutta! MIHI.fi tarjoaa hurjan määrän eri liikuntalajeja maksutta. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Tervetuloa kokeilemaan!

Seuraavien kuntien nuoret voivat osallistua: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

Katso koko tarjonta

Kaarinalaisista urheiluseuroista monet järjestävät toimintaa lapsille ja nuorille.

Kaarinalaiset urheiluseurat

Kuvataide, musiikki, tanssi ja teatteri

Kuvataiteita, musiikkia, tanssia ja teatteria voit harrastaa eri taideoppilaitoksissa, Kaarinan kansalaisopistossa, kuoroissa ja harrastajateattereissa.

Kaarinan kansalaisopiston lasten ja nuorten kurssit
Musiikin harrastaminen
Tanssin harrastaminen
Teatterit

Kaarina Business Race 2020

Kaarinan kaupunki ja Kaarinan Yrittäjät ry järjestävät jo seitsemättä kertaa yrityskisan Kaarinan ysiluokkalaisille perjantaina 4.9.2020. Pääsette tutustumaan kaarinalaisiin yrityksiin ja samalla kilpailette himoitusta Kaarina Business Race -voittajatittelistä.

Paras ryhmä palkitaan kesätyöpaikoilla kesäksi 2021!

Ysiluokkalaiset voivat rekisteröityä kisaan maanantaina 31.8. opettajan ohjeiden mukaan.

KBR nuorten omat sivut

Jaa