Toimintaa nuorille

Retket ja leirit

Kesän leireille ja retkille ilmoittautuminen alkaa 13.5. klo 10 

Listan kaikista kesän toiminnoista ja ilmoittautumislinkit löydät täältä

Kaarinan Mopotalli

Mopotallilla voit korjata mopoja, mopoautoja, kevytmoottoripyöriä ja polkupyöriä. Voit myös viettää aikaa toisten nuorten kanssa. Tallilla on aina paikalla ohjaaja sen aukioloaikoina. Talli on avoinna 11.5.-29.9.2022.

Mopotallin ohjaaja
Jami Hämäläinen
040 584 3383

Aukioloajat
Keskiviikkoisin klo 15-20
Torstaisin klo 15-20
Lauantaisin klo 13-18
Käyntiosoite

Hallimestarinkatu 17
26780 Kaarina

Nugipagu

Kesällä Nugipagu ajaa nuorten luo

Nugipagun kesäkausi 2022, ke ja to 13.6.-31.7.

Nugipagu toimii kesäisin liikkuvana nuorisotilana, jossa työskentelee vähintään kaksi ammattitaitoista nuorisotyöntekijää. Nugipagu liikkuu Kaarinan alueella juuri sinne, missä nuoret ovat. Nuoret voivat kutsua Nugipagun paikalle, kun kaipaavat tekemistä. Nugipagusta löytyy mm. juttuseuraa, palloja, piha- ja lautapelejä ja pientä tarjottavaa. Asiakasryhmään kuuluvat kaikki 9-18-vuotiaat kaarinalaiset nuoret. 

Liikennepuisto

Liikennepuistossa 6-12 -vuotiaat ajavat polkuautoilla. Kurkkaa liikennepuiston sivuille tästä

Kirjastossa on kivaa!

Pääkirjastossa Kaarinan keskustassa, Piikkiön kirjastossa ja Littoisten kirjastossa on tiloja ja esimerkiksi kirjoja, leffoja ja sarjakuvia just sulle. 

Pääkirjaston nuortentilassa voit pelata kirjaston Playstation 4 -pelejä. Nuortentila toimii myös pääkirjaston eväspaikkana, jossa voit syödä omia eväitä tai lämmittää omia ruokia. 

Katso kaikki pääkirjaston palvelut

Kaarinan kirjastot ovat osa Vaski-kirjastoja, joten samalla kirjastokortilla voit lainata tai käyttää kirjastojen muita palveluita myös lähiseudulla. Vaski-kirjastojen sivuilta kannattaa käydä kurkkaamassa etenkin nuorten omat kirjastosivut.

Liikkumaan

Kaikki 13–19-vuotiaat Turun seudun nuoret voivat osallistua usealle liikuntavuorolle – maksutta! MIHI.fi tarjoaa hurjan määrän eri liikuntalajeja maksutta. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Tervetuloa kokeilemaan!

Seuraavien kuntien nuoret voivat osallistua: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

Lisätietoja nuorten liikuntamahdollisuuksista MIHI:n sivuilta

Kaarinalaisista urheiluseuroista monet järjestävät toimintaa lapsille ja nuorille.

Kaarinalaiset urheiluseurat

Kuvataide, musiikki, tanssi ja teatteri

Kuvataiteita, musiikkia, tanssia ja teatteria voit harrastaa eri taideoppilaitoksissa, Kaarinan kansalaisopistossa, kuoroissa ja harrastajateattereissa.

Kaarinan kansalaisopiston lasten ja nuorten kurssit
Musiikin harrastaminen
Tanssin harrastaminen
Teatterit

Kaarina Business Race

Kaarina Business Race järjestetään seuraavan kerran perjantaina 2.9.2022!

KBR nuorten omat sivut

Jaa