Toimintaa nuorille

Loma-aikoina järjestämme kaikille kaarinalaisille retkiä sekä lapsille ja nuorille leirejä. Kaupungin nuorisopalveluiden toiminnoissa noudatetaan voimassa olevia poikkeusajan säännöksiä. 

Retket ja leirit

Kesän 2021 nuorisopalveluiden järjestämät päiväretket on peruttu vallitsevan tilanteen vuoksi. 

Kaikki nuorisopalveluiden päivä- ja yöleirit toteutuvat kesäKaarina esitteen mukaisesti. Ilmoittautuminen leireille palvelupisteeseen maksamalla leirimaksu

Puuhakerho

Puuhakerho on tarkoitettu kaikille 3.-6. -luokkalaisille. Kerhossa on vaihtuvasti askartelua, leikkejä, leivontaa ja retkiä lähiympäristöön. Kerhotoiminta on maksutonta ja etukäteen ilmoittautumista ei tarvitse. Lisätietoja nuorisotilan ohjaajilta. 

Kerhoajat:

  • KYlä Piikkiön nuorisotila tiistaisin klo 14-16
  • Ampperi keskustan nuorisotila keskiviikkoisin klo 14-16 
  • Kuusiston nuorisotila torstaisin klo 14-16 

Huom! Kerhotoiminta on kesätauolla!

Nugipagu

Kesällä Nugipagu ajaa nuorten luo

 

Kesällä 2021 Nugipagu liikkuu tiistaista perjantaihin 20.7.-6.8.2021 pääsääntöisesti klo 16-21. Nugipaguun ovat tervetulleita kaikki kaarinalaiset 9-18-vuotiaat nuoret. 

Nugipagu toimii kesäisin liikkuvana nuorisotilana, jossa työskentelee vähintään kaksi ammattitaitoista nuorisotyöntekijää. Nugipagu liikkuu Kaarinan alueella juuri sinne, missä nuoret ovat. Nuoret voivat kutsua Nugipagun paikalle, kun kaipaavat tekemistä. Nugipagusta löytyy mm. juttuseuraa, palloja, piha- ja lautapelejä ja pientä tarjottavaa. 

Huom! Kesällä 2021 kaikki Nugipagun välineet eivät ole käytössä vallitsevan tilanteen vuoksi. 

Seuraa Nugipagua Instagram ja Snapchat @nugipagu tai ota yhteyttä puh. 050 303 3790 (Nugipagun ajoaikana). 

Liikennepuisto

Liikennepuistossa 6-12 -vuotiaat ajavat polkuautoilla. Kurkkaa liikennepuiston sivuille tästä

Kirjastossa on kivaa!

Pääkirjastossa Kaarinan keskustassa, Piikkiön kirjastossa ja Littoisten kirjastossa on tiloja ja esimerkiksi kirjoja, leffoja ja sarjakuvia just sulle. 

Pääkirjaston nuortentilassa voit pelata kirjaston Playstation 4 -pelejä. Nuortentila toimii myös pääkirjaston eväspaikkana, jossa voit syödä omia eväitä tai lämmittää omia ruokia. 

Katso kaikki pääkirjaston palvelut

Kaarinan kirjastot ovat osa Vaski-kirjastoja, joten samalla kirjastokortilla voit lainata tai käyttää kirjastojen muita palveluita myös lähiseudulla. Vaski-kirjastojen sivuilta kannattaa käydä kurkkaamassa etenkin nuorten omat kirjastosivut.

Liikkumaan

Kaikki 13–19-vuotiaat Turun seudun nuoret voivat osallistua usealle liikuntavuorolle – maksutta! MIHI.fi tarjoaa hurjan määrän eri liikuntalajeja maksutta. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Tervetuloa kokeilemaan!

Seuraavien kuntien nuoret voivat osallistua: Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

Lisätietoja nuorten liikuntamahdollisuuksista MIHI:n sivuilta

Kaarinalaisista urheiluseuroista monet järjestävät toimintaa lapsille ja nuorille.

Kaarinalaiset urheiluseurat

Kuvataide, musiikki, tanssi ja teatteri

Kuvataiteita, musiikkia, tanssia ja teatteria voit harrastaa eri taideoppilaitoksissa, Kaarinan kansalaisopistossa, kuoroissa ja harrastajateattereissa.

Kaarinan kansalaisopiston lasten ja nuorten kurssit
Musiikin harrastaminen
Tanssin harrastaminen
Teatterit

Kaarina Business Race

Kaarina Business Race -työryhmä on päättänyt siirtää syksyn 2020 Business Race –kisan syksylle 2021.

KBR nuorten omat sivut

Jaa