Aikuisten lukudiplomi sytyttää kipinän lukemiseen!

Julkaistu: 2.1.2023 | Päivitetty: 2.1.2023
Ota omaa aikaa lukemiselle! Kaarinan kaupunginkirjaston aikuisten lukudiplomi vuodelle 2023 on julkaistu, tule mukaan lukemaan.

Lukudiplomin vinkkivihkoon on koottu monipuolinen kattaus viidestätoista eri teemasta, aina esikoisromaaneista uuden sarjan aloituksiin ja rikostarinoista ruokakirjoihin. Lukudiplomin tavoitteena on monipuolistaa lukutottumuksia, luoda uutta intoa lukuharrastukseen ja auttaa löytämään kiinnostavia uutuuksia. Monet listan kirjoista ovat saatavilla myös e-kirjana tai äänikirjana. 

Lukudiplomi on valmis, kun olet lukenut yhden kirjan vähintään kymmenestä teemasta. Voit myös valita teemaan sopivan kirjan listan ulkopuolelta. Kirjoita lukemiesi kirjojen nimet kirjalistan lopussa olevalle lomakkeelle ja palauta se Kaarinan pääkirjastoon, Piikkiön tai Littoisten kirjastoon asiakaspalveluaikana, niin saat lukudiplomitodistuksen. 

Sinulla on koko vuosi 2023 aikaa osallistua lukudiplomiin. Vuoden 2023 lukudiplomilomakkeen viimeinen palautuspäivä on 2.1.2024. Halutessasi voit myös osallistua palkintojen arvontaan. Palkinnot arvotaan tammikuussa 2024.

Tulostettavan version ja vinkkilistat Vaski-verkkokirjastosta löydät kirjaston sivuilta. Vinkkilistasta löydät kätevästi kirjojen saatavuustiedot ja pääset tekemään myös varauksia. Vinkkivihon voit noutaa myös kirjastosta. 

Nautinnollista matkaa tarinoiden ja tiedon maailmaan!

Lisätietoja lukudiplomista ja vinkkilistat

Aikuisten lukudiplomin tulostettava versio

Jaa