Asiakkaat arvioivat Kaarinan kotihoidon Varsinais-Suomen ykköseksi

Julkaistu: 1.12.2022 | Päivitetty: 1.12.2022

Kaarinan kotihoito sai Varsinais-Suomen alueella parhaat asiakasarviot Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ensimmäisessä kansallisessa Kerro palvelustasi -kyselyssä. Kysely koski vanhuspalvelujen toimintayksikköjä, ja siihen vastasivat kotihoidon ja palveluasumisen asiakkaat. Kaarinan kotihoidosta annettiin 131 vastausta.

Kerro palvelustasi -kyselyssä asiakkaat arvioivat, saavatko he tarpeeksi apua ja palvelua, ovatko hoitajat ystävällisiä, onko heidän olonsa turvallinen ja otetaanko heidän toiveensa huomioon hoivassa ja palvelussa. Kaarinan kotihoidon asiakkaista valtaosa vastasi olevansa melkein tai täysin samaa mieltä kaikkien väittämien kanssa.

Kyselyn toteuttamisen aikaan Kaarinan vs. kotihoidon johtajana toiminut Terhi Manninen kiittää lämpimästi Kaarinan kotihoidon työntekijöitä. Hänen mukaansa henkilökunta on äärimmäisen ammattitaitoista ja sitoutunutta työhönsä.

- Onhan tämä älyttömän hienoa! Tuntuu hyvälle etenkin nyt, kun korona-aika ja valtakunnallinen hoitajapula ovat kurittaneet sote-puolta. Kotihoidon työntekijät ovat venyneet hurjan paljon parin viime vuoden aikana. Suurin kiitos tästä kuuluu tietenkin heille, Manninen sanoo.

Mannisen mukaan Kaarinan kotihoidossa on järjestetty vuosittain asiakastyytyväisyyskysely, jonka tulokset ovat aina olleet hyvät. Tunnustus kansallisessa kyselyssä tuntuu silti erittäin hyvältä.

Kerro palvelustasi -kysely toteutettiin maalis-kesäkuussa 2022. Jatkossa kysely on lakisääteinen ja toteutetaan kahden vuoden välein.

Lisätietoja kyselystä löydät THL:n verkkosivuilta.

Kaarinan kotihoidon työntekijöitä juhlistamassa Kerro palvelustasi -kyselyn tuloksia kakkukahveilla.

Jaa