Föli ottaa käyttöön joustavan kausikortin

Julkaistu: 18.3.2021 | Päivitetty: 22.8.2023

Föli lanseeraa asiakasystävällisen uuden kausikorttituotteen, joustavan kausikortin. Joustava kausikortti eroaa nykyisistä 30, 90 ja 180 päivän kausikorttituotteista sillä, että joustavalle kausikortille voi ladata miten monta päivää tahansa. Käyttöön jäävät myös kaikki vanhat tuotteet kuten kausikortti, arvokortti ja tuplakortti. Joustava kausikortti saadaan käyttöön viikon 12 aikana.

Kausikortin voimassaoloajan voi määritellä itse

Joustavan kausikortin myötä asiakas voi itse määritellä tarvitsemansa matkustusoikeuden pituuden. Kortille voi ladata vapaasti valitsemansa määrän (10-365) päiviä. Jos asiakkaalla on esimerkiksi alkamassa loma 15 päivän kuluttua eikä hän tarvitse matkakorttia lomallaan, hän voi ladata kausikortilleen vain 15 päivää aiemman 30 päivän kauden sijasta. Joustavan kausikortin päiväkohtainen hinnasto löytyy Fölin uusilta, ensi viikolla julkaistavilta nettisivuilta osoitteesta beta.foli.fi/fi/liput.

Jos asiakas haluaa ottaa joustavan kausikortin käyttöönsä ja hänellä on jo Fölin matkakortti, hänen tulee olla yhteydessä Fölin asiakaspalveluun puhelimitse, chatin kautta tai asioimalla palvelupisteessä, joita on jokaisessa Föli-kunnassa. Latauspisteissä eli esimerkiksi Prismoissa ja R-kioskeissa korttityypin muutosta ei voi tehdä. Fyysistä matkakorttia ei tarvitse vaihtaa, sillä tieto päivitetään taustajärjestelmään. Muutos ei siis vaadi käyntiä palvelupisteessä vaan asiointi chatin kautta tai puhelimitse riittää.

Jatkossa joustavaa kausikorttia voi ladata aivan kuten tähänkin asti matkakorttia eli nettilatauksessa ja palvelu- ja latauspisteissä. Ainoastaan lippuautomaateilla ja Föli-sovelluksessa ei toistaiseksi voi ladata joustavaa kausikorttia.

Jos asiakkaalla ei vielä ole Fölin matkakorttia, sellaisen voi ostaa Fölin palvelupisteistä. Korttipohja maksaa 5 euroa. Kaikki uudet kausikortit ovat tästä lähtien joustavia. Myöhemmin tänä vuonna myös kaikki jo käytössä olevat Fölin kausikortit muuttuvat automaattisesti joustaviksi. Föli tiedottaa asiasta lisää, kun ajankohta tarkentuu.

Joustavan kausikortin myötä niin kutsuttu nettilatausalennus poistuu tiistaina 23.3.2021. Jatkossa matkakortin lataaminen on samanhintaista niin latauspisteissä kuin netissäkin.

Lisätietoa:

  • Fölin lipputuotteet ja hinnat
  • Joustavan kausikortin päiväkohtainen hinnasto löytyy Fölin uusilta nettisivuilta, jotka julkaistaan viikolla 12: beta.foli.fi/fi/liput (julkaisun jälkeen: foli.fi/liput)

Jaa