Fölin kesäaikataulukirjan saat palvelupisteistämme

Julkaistu: 26.4.2021 | Päivitetty: 29.4.2021

Turun seudun joukkoliikenne Fölin bussit kulkevat kesäaikatauluin maanantaista 26.4. alkaen. Kesäaikataulut ovat voimassa 26.9. asti. Voit hakea aikataulukirjan esimerkiksi Kaarina-talon tai Piikkiön kirjaston palvelupisteistä.

Hae aikataulukirja tai katso aikataulut netistä

Voit hakea 26.4.-26.9. välisenä aikana voimassa olevan aikataulukirjan esimerkiksi Kaarina-talon tai Piikkiön kirjaston palvelupisteistäAikataulukirjoja on jaossa myös muissa Fölin lataus- ja palvelupisteissä eli muun muassa alueen Prismoissa ja R-kioskeissa.

Kaarinan palvelupisteiden yhteystiedot

Fölin kesän aikataulut voit katsoa myös Reittioppaasta tai pdf-versiona Fölin sivuilta

Maskipakko pysyy voimassa - matkustajamäärän rajoitus poistui

Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin määräämä matkustajamäärien rajoitus on päättynyt perjantaina 23.4. Rajoituksen aikana kyydissä sai olla korkeintaan puolet normaalista suurimmasta sallitusta matkustajamäärästä. Matkustajia on Fölin busseissa tällä hetkellä kuitenkin selvästi normaalia vähemmän, joten rajoituksen vaikutukset jäivät pieniksi.

Fölin liikenteessä on edelleen voimassa maskipakko. Bussilla matkustaessa kannattaa myös huolehtia hyvästä käsihygieniasta sekä mahdollisuuksien mukaan pitää etäisyyttä muihin ihmisiin.

Normaalia pienemmästä matkustajien määrästä huolimatta Fölin liikennetarjonta säilyy lähes normaalin kesäaikataulukauden tasolla.

Lisätietoja reiteistä ja aikatauluista saat Fölin kotisivuilta

Jaa