Joo-teatterin kevätesityksistä pääsee nauttimaan verkossa

Julkaistu: 22.4.2021 | Päivitetty: 29.4.2021

Kansalaisopiston lasten Joo-teatterin ryhmät ovat harjoitelleet ahkerasti näytelmiään esityskuntoon. Korona sotkee perinteistä esitystoimintaa, joten näytelmät on kuvattu ja niistä pääsee nauttimaan ensi viikolla verkossa. Esitykset julkaistaan Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla keskiviikkona 28.4. klo 15.30.


Piikkiössä seikkailee prinssi

Koroisten prinssin aikamatka on humoristinen näytelmä ystävyydestä, yksinäisyydestä ja toisten huomioimisesta. 
 
Piikkiön Koroisten muinaismetsissä asuu ahkera kansa, joka raataa ja elää kurjuudessa. Metsässä asuu myös ylpeä ja pilalle hemmoteltu prinssi Arvid, joka ei ole koskaan leikkinyt muiden lasten kanssa. Hän vihaa kaikkia ja kaikkea. Eräänä päivänä prinssi törmää metsässä menninkäiseen, joka haluaa antaa prinssille opetuksen. 

Näytelmä on valmistettu Kaarinan opiston Joo-teatterin Piikkiön ryhmässä. Näytelmä piti esittää jo keväällä 2020, mutta korona romutti suunnitelmat. Nyt näytelmä esitetään videoituna. Näytelmän on ohjannut ja käsikirjoittanut Merita Seppälä. Näytelmässä on mukana yhteensä 10 näyttelijää. Esityksen kesto on vajaa 30 minuuttia ja se sopii kaiken ikäisille katsojille. 
 

Piispanristillä Ella, uutisia ja show

Joo-teatterin Piispanlähteen lasten ryhmissä on valmistettu kahta esitystä, joissa molemmissa on ollut lähtökohtana lasten omat ideat ja toiveet. Alla mainittujen esitysten lisäksi tulemme näkemään myös yhden pienryhmän shown! Kummatkin esitykset on lasten ideoiden pohjalta käsikirjoittanut ja ohjannut Kaisa Saarakkala. Esitykset soveltuvat koko perheelle, mutta kohderyhmä kummassakin on kouluikäiset.
 
Ella ja seikkailu somessa
 
12-vuotias Ella viettää niin paljon aikaa uppoutuneena puhelimensa syövereihin, että äiti on jo alkanut kaipaamaan yhteistä aikaa. Ella ja seikkailu somessa vie katsojat Ellan mukana matkalle puhelimen ja somen maailmoihin! Mitä Ella oivaltaa, kuka on Allu-Algoritmi ja kuinka monta sovellusta sinä tunnistat esityksen maailmoista? Tule katsomaan ja ota selvää! Esityksen kesto on n. 30 minuuttia.
 
Juuri saamamme tiedon mukaan...
 
Rutiininomainen uutislähetys keskeytyy, kun uutisankkurit Karoliina ja BK saavat tiedon kadonneesta pojasta. Uutislähetys muuttuukin nopeasti rikostutkimukseksi, joka huipentuu epäiltyjen haastatteluun suorassa TV-lähetyksessä! Mitä on tapahtunut ja kuka on syyllinen? Esityksen kesto on noin 20 minuuttia.


Joo-teatterin kevätesitykset Kaarinan kaupungin YouTube-kanavalla keskiviikkona 28.4. klo 15.30-17

Klo 15.30 Piikkiön lastenryhmä: Koroisten prinssin aikamatka
Klo 16.00 Piispanlähteen lastenryhmä I: Ella ja seikkailu somessa
Klo 16.30 Piispanlähteen lastenryhmä II: Juuri saamamme tiedon mukaan… & pienryhmän show

Esityksiin pääset tästä

Jaa