Kaarina Areena keskustelutilaisuudet

Julkaistu: 21.10.2022 | Päivitetty: 22.8.2023

Kaarina Areena on hanke, jonka tavoitteena on edistää asukkaiden osallisuutta, yhdenvertaisuutta ja tiedon saantia.

Hankkeella pyritään vahvistamaan päättäjien ja kaupunkilaisten keskusteluyhteyttä ja lisäämään yhteistyötä alueen toimijoiden välillä. Poliittinen päätöksenteko pyritään tuomaan lähelle kaupunkilasia. Hanke antaa kaupunkilaisille lisää mahdollisuuksia vaihtaa ajatuksia päättäjien kanssa. Hankkeella pyritään asialliseen ja eri näkökannat huomioivaan yhteiskunnalliseen keskusteluun. Kirjastossa on perinteisesti ollut matala kynnys kaikkien kaupunkilaisten asioimiseen. Siksi kirjasto onkin luonnollinen tapahtumapaikka Areenan keskusteluille.

Hankkeen puitteissa järjestetään kolme erilaista keskustelutilaisuutta, jotka suoralähetetään ja tallennetaan. Hankkeen ensimmäinen tilaisuus on marraskuussa 2022, jolloin keskustellaan siitä, millainen Kaarina on SOTE-uudistuksen jälkeen. Toinen tilaisuus järjestetään vuoden 2023 alussa ja tällöin nuorisolla on mahdollisuus tuoda valtuutettujen tietoon asioita, jotka heitä askarruttavat.

 

1. Kaarina Areena: Keskustelutilaisuus Kaarina SOTE-uudistuksen jälkeen

Tiistaina 1.11. klo 18-19.30, Kaarina-sali

Tule kuulemaan, minkälainen Kaarina on SOTE-uudistuksen jälkeen.

Tilaisuudessa ensi vuodenvaihteen SOTE-uudistuksen vaikutuksista Kaarinan kaupungin palveluihin kertovat Varsinais-Suomen hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Sanna Vauranoja ja kaupunginjohtaja Harri Virta. Alustusten jälkeen kaupunkilaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheesta.

Tilaisuus lähetetään suorana ja siitä tehdään tallenne, joka on nähtävillä verkossa tilaisuuden jälkeen.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätietoja 

Sari Saarela
Informaatikko, Kaarinan pääkirjasto
sari.saarela@kaarina.fi, 050 314 5354

Hanna Inkeroinen
Hyvinvointikoordinaattori, Kaarinan kaupunki
hanna.inkeroinen@kaarina.fi, 050 595 4000

Jaa