Kaarina-talossa kaksi uutta taideteosta

Julkaistu: 7.9.2020 | Päivitetty: 22.8.2023
Kaarina-taloon ripustettiin sunnuntaina 6.9. kaksi uutta taideteosta. Tervetuloa tutustumaan!

Kaarina-talon uudet taideteokset, Anu Halmesmaan Versot-reliefi ja Vesa Aaltosen Metsä-valokuvasarja, ripustettiin sunnuntaina 6.9. paikoilleen aulaan ja ravintolaan. Kaupunginjohtaja Harri Virta kukitti taiteilijat maanantaiaamuna 7.9. ja kiitti välittäjänä ja asiantuntijana hankinnassa toiminutta Turun Taidelainaamoa yhteistyöstä.

Toteutustavaltaan hyvin erilaisissa teoksissa on paljon samaa: molemmat tuovat vehreyttä sisälle taloon ja luontoa betonirakenteiseen kaupunkikeskustaan. Halmesmaan useasta teospalasta koostuva kokonaisuus täyttää korkean aulatilan, joka jo taloa suunniteltaessa määriteltiin taiteen paikaksi. Kahvilaan ripustetut Aaltosen valokuvat tuovat Piikkiön Harvaluodon metsien näkymiä urbaaniin ympäristöön.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uusiin teoksiin Kaarina-talon aukioloaikoina ma−pe klo 9−19 & la klo 10−15! Taiteilijoihin voi tutustua Taiteilijatapaamisessa to 17.9 klo 17, kun Halmesmaa ja Aaltonen saapuvat Turun taiteilijaseuran puheenjohtajan Margarita Rosselló Ramónin haastateltaviksi Kaarina-talon aulaan.

Tapahtuma Facebookissa


Tapahtuman kalustuksessa ja ohjelmassa huomioidaan turvavälit. Ethän osallistu tapahtumaan, jos olet lievästikin flunssaoireinen.

Taiteilijoista ja teoksista voi lukea lisää täällä.

Aukioloajat
Kaarina-talon ovet avautuvat arkisin klo 8 ja ovat avoinna iltaisin, viikonloppuisin, pyhäpäivinä ja niiden aattoina kirjaston aukioloaikojen tai tapahtumien mukaan.
Käyntiosoite

Lautakunnankatu 1
20780 Kaarina

Postiosoite

PL 50
20781 Kaarina

Lisätietoja

Katso pääkirjaston, palvelupiste Fiskarin ja muiden talon toimijoiden aukioloajat Kaarina-talon sivuilta

Jaa