Kaarinan kulttuurin ja kirjastojen tapahtumaesite maalis-huhtikuu 2024

Julkaistu: 15.2.2024 | Päivitetty: 15.2.2024

Kevät hiipii jo!

Kaarinan kulttuurin ja kirjastojen tapahtumaesite maalis-huhtikuu 2024 on julkaistu!

Kevät alkaa jo hiljaa hiipiä mieliin ja Kaarina-talon konserteissa ja iltapäivätansseissa kuullaan osin kevään lempeitä säveliä. Kirjallisissa illoissa on kiehtovia vieraita ja kirjaston päivää vietetään maaliskuussa.

Lapsille ja nuorille on tulossa aivan poikkeuksellisen hienoja juttuja; elokuva-alan ammattilaisten vetämä työpaja ja Kaarina-talon ensimmäiset lanit. Pienemmille lapsille on oma supersankaripäivä – millainen supersankari sinä olet? 

Keväällä kuullaan ja keskustellaan paljon taiteesta ja taiteen tulkinnasta ja näyttelytilat Kaarina-talossa ja Piikkiön kirjastossa täyttyvät maalaus-, veistos-, tekstiili- ja valokuvataiteesta. Kiehtovia näyttelykokonaisuuksia, avajaisia ja taiteilijatapaamisia.

Kaikki kirjaston tutut lukupiirit ja kerhot jatkuvat ja Kaarinan kaupungin palvelupiste täyttää 30 vuotta. Juhlaviikolla on luvassa kaikenlaista hyvän mielen ohjelmaa. 

Tutustu tapahtumiin ja nappaa lyhyet-lista esitteen lopusta talteen.

Kaikkiin tämän esitteen tapahtumiin on vapaa pääsy! 
 

Voit tutustua kulttuuri- ja kirjastopalveluiden tapahtumatarjontaan uudesta esitteestä, jota voit selata sähköisenä julkaisuna tai käydä nappaamassa esitteen käteesi vaikkapa Kaarina-talosta tai Piikkiön kirjastosta.

Lue ajankohtaiset tapahtumatiedot: www.kaarina.fi/tapahtumat
Lue lisää näyttelyistä: www.kaarina.fi/nayttelyt

Kaikista tapahtumista (ja mahdollisista muutoksista) ilmoitetaan aina mm. näissä kanavissa: 
www.kaarina.fi/tapahtumat & Facebook & Instagram

Lämpimin terveisin
Kaarinan kulttuuri ja kirjastot

Jaa