Kaarinan kulttuurin ja kirjastojen tapahtumaesite marras-joulukuu 2023

Julkaistu: 13.10.2023 | Päivitetty: 13.10.2023

Montako tapahtumaa on jouluun?

Kaarinan kulttuurin ja kirjastojen tapahtumaesite marras-joulukuu 2023 on julkaistu!

Marras-joulukuussa on tarjolla ennätysmäärä musiikkia! Seitsemän huikeaa konserttia ja viisi avointa tapahtumaa, joiden ohjelmassa on livemusiikkia. Svenska veckania ja Kaarina-päivää juhlitaan koko Kaarinassa ja joulukuussa odottaa perinteinen itsenäisyyspäivän juhla Kaarina-talolla iltapäivätanssien kera. Luennot ja kirjalliset tapahtumat jatkuvat, samoin kuin kirjaston monet klubit ja kerhot. 

Peliviikolla 3.-6. -luokkalaiset pääsevät Minecraft-verstaaseen ja Lapsen oikeuksien viikolla pienten pehmot tulevat kirjastoon yökylään. Joulukuussa äänestetään kauneinta joulukuusta, tehdään löytöjä joulutorilta ja lauletaan joululauluja yhteislaulutapahtumassa. 

Näyttelyissä voi ihastella abstrakteja unipuutarhoja ja Runo-Kaarina-kirjojen kansikuvia. Uutena vuotena juhlitaan vuoden vaihtumista ilotulitusnäytöksellä. 

Niinpä vastaus otsikon kysymykseen on: monta! Tulethan mukaan! 

Tämän esitteen tapahtumiin on vapaa pääsy! 

Voit tutustua kulttuuri- ja kirjastopalveluiden tapahtumatarjontaan uudesta esitteestä, jota voit selata sähköisenä julkaisuna tai käydä nappaamassa esitteen käteesi vaikkapa Kaarina-talosta tai Piikkiön kirjastosta.

Lue ajankohtaiset tapahtumatiedot: www.kaarina.fi/tapahtumat
Lue lisää näyttelyistä: www.kaarina.fi/nayttelyt

Kaikista tapahtumista (ja mahdollisista muutoksista) ilmoitetaan aina mm. näissä kanavissa: 
www.kaarina.fi/tapahtumat & Facebook & Instagram

Lämpimin terveisin
Kaarinan kulttuuri ja kirjastot

Jaa