Kaikki mukaan nauttimaan ulkoilusta Unelmien ulkoilupäivänä 4.5.

Julkaistu: 16.4.2024 | Päivitetty: 16.4.2024

Kaarinan kaupunki järjestää lauantaina 4.5. Unelmien ulkoilupäivän Hovirinnan rantapuistossa yhteistyössä useiden muiden kaarinalaisten toimijoiden kanssa. Luvassa on liikunnallista ohjelmaa kaikenikäisille. Unelmien ulkoilupäivä järjestetään Kaarinassa tänä vuonna jo kolmannen kerran.

- Tapahtuma on ollut tykätty, ja osallistujia on ollut molemmilla edellisillä kerroilla useita satoja. Myös sää on suosinut tapahtumaa, Kaarinan kaupungin liikuntasuunnittelija Mia Kettunen kertoo.

Unelmien ulkoilupäivä on iloinen ulkoilu- ja liikkumistapahtuma kaikille kaarinalaisille. Tänä vuonna ohjelmaa järjestetään Hovirinnan rantapuiston liikenne- ja leikkipuistoissa, ulkokuntoilulaitteilla sekä palloilukentällä.

Luvassa on vinkkejä kuntoiluun, laiteohjausta, hyötytietoa terveydestä, leikkimielisiä kilpailuja sekä tehtävärasteja koko perheelle vauvasta vaariin. Tapahtumassa pääsee lisäksi kokeilemaan Side by side -pyörää, jota pystyvät käyttämään myös liikuntarajoitteiset.

Jos nälkä pääsee yllättämään liikunnallisten touhujen lomassa, piknik-kadulta voi ostaa muun muassa kahvia, mehua, munkkeja sekä lettuja ja makkaraa. Myös puiston jäätelökioski on auki.

- Unelmien ulkoilupäivä on Kaarinan kaupungin tapa olla mukana valtakunnallisessa Unelmien liikuntapäivässä, joka on Suomen Olympiakomitean kehittämä teemapäivä ja jonka tavoite on innostaa ihmisiä liikkumaan ja löytämään uusia tapoja liikkua, Kettunen sanoo.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Kaarinan kaupungin liikuntapalvelut, SPR, Sydänyhdistys, Muistiyhdistys, Kaarinan Kulkijat ja Lions Club Kaarina. Mukana ovat myös Kaarinan nuorisopalvelut, Kaarinan Taitoluistelijat, Kiekko-Pojat Kaarina, Tanssiurheiluseura La’Team, Kaarinan Veneseura, SBS Littoinen ja Kaarinan Pojat.

- Mukaan mahtuu vielä muitakin liikunnallisia toimijoita, Kettunen vinkkaa.

Lisätietoja

Hovirinnan rantapuiston alue. Kuva: Aaron Hannula

Jaa