Kuhilastien kulkuyhteys suljettu ajoneuvoliikenteeltä 14.8. alkaen

Julkaistu: 10.8.2023 | Päivitetty: 13.9.2023

Tiedote on julkaistu 10.7.2023 ja päivitetty Kuhilastien sulkua koskevalla tiedolla 10.8.2023.

Vesihuollon saneeraustyöt aiheuttavat muutoksia liikenteeseen Hulkkiossa ja Kesämäessä. Kaarinan kaupungin Tekniset palvelut toteuttaa kahtena erillisenä urakkana Hulkkiontien ja Kuhilastien saneerauksen sekä Kesämäen alueella useamman muun kadun vesihuollon saneerauksen.

Työt alueilla alkoivat heinäkuussa 2023 ja arvioitu kesto Hulkkiontiellä ja Kuhilastiellä sekä näiden sivukaduilla on vuoden 2023 loppuun asti sekä muilla osuuksilla kesään 2024 asti.

Töiden aikana Hulkkiontien ja Kuhilastien ajoneuvoliikenteen kulkuyhteys joudutaan katkaisemaan aina työn sen hetkiseltä sijainnilta ja ohjaamaan kiertotiereiteille, jotta työ saadaan toteutettua työntekijöille ja ajoneuvoliikenteelle turvallisesti. Kuhilastien ja Hulkkiontien katkot ajoittuvat samaan ajankohtaan, ja tästä johtuen kadut eivät voi toimia toistensa kiertotiereitteinä. Kevyen liikenteen kulkureitit pyritään säilyttämään mahdollisuuksien mukaan.

Kuhilastien kulkuyhteys suljetaan 14.8. alkaen

Kesämäen kunnallistekniikan työ siirtyy Kuhilastielle, minkä seurauksena Kuhilastien kulkuyhteys suljetaan ajoneuvoliikenteeltä maanantaista 14.8.2023 alkaen. Sulku koskee aina työn sen hetkistä sijaintia. Sulun alkuvaiheessa työn ollessa välillä Uudenmaantie-Aumatie, siirtyy myös pyöräily- ja jalankulkuliikenne pienelle kiertoreitille Aumatielle. Työn edetessä urakoitsija on erikseen yhteydessä Kuhilastien ja sen sivukatujen asukkaisiin. Ensisijaisena kiertotiereittinä ajoneuvoille toimii Uudenmaantien suuntaan Keskikesäntie sekä Jumpuritie. Huomiona ajoneuvoliikenteelle myös Hulkkiontien katko käynnissä olevan kunnallistekniikan työmaan vuoksi.

Tekniset palvelut kehottaa kuntalaisia erityiseen varovaisuuteen työalueen läheisyydessä liikkuessaan ja huomioimaan, että luvaton liikkuminen urakka-alueella on urakan aikana kiellettyä.

Urakan aikaisista liikennejärjestelyjen muutoksista ja vedenjakelun keskeytyksistä tiedotetaan asianomaisia aina erikseen. 

Tekniset palvelut pahoittelee työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kuhilastien katko 14.8.2023 alkaen. Jalankulun ja pyöräilyn kiertotie.

Jaa