Kutsu vuorovaikutukseen: Salo-Turku kaksoisraide välillä Hajala-Nunna, yleissuunnitelma

Julkaistu: 4.10.2021 | Päivitetty: 4.10.2021

Väylävirasto laatii yleissuunnitelmaa Salo-Turku kaksoisraide välillä Hajala-Nunna. Yleissuunnitelman aloituskuulutus on julkaistu 14.12.2020 Väyläviraston verkkosivuilla.

Suunnittelun tavoitteena on tarkentaa aiemmassa ratateknisessä suunnitelmassa esitettyjä vaihtoehtoratkaisuja kaksoisraideosuuksien ja oikaisujen osalta. Suunnittelu sisältää myös tarvittavien siltojen, muiden taitorakenteiden ja tarvittavien tie- ja katuyhteyksien suunnittelua.
Suunnittelualue sijaitsee rataosalla Salo-Turku osuudella Hajala-Nunna. Suunnittelualue alkaa noin Hajalan taajaman kohdalta ja päättyy Piikkiön taajaman kohdalle.

Suunnitelman vuorovaikutus järjestetään verkossa. Suunnitelmia esitellään asukkaille, maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille ti 12.10.2021 klo 18.00 alkaen Teams-tilaisuudessa. Tilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin ja esittää niistä mielipiteensä.

Osallistuminen tilaisuuteen tapahtuu hankkeen verkkosivuilta löytyvän linkin välityksellä. Myös suunnitelmaluonnokset ovat esillä hankkeen verkkosivuilla:https://vayla.fi/hajala-nunna-yleissuunnitelma

Suunnitelmaluonnoksista on mahdollista antaa mielipiteitä vuorovaikutustilaisuudessa sekä hankkeen verkkosivuilta löytyvien yhteystietojen kautta.

Väylävirasto käsittelee suunnitelman laatimiseen liittyen tarpeellisia henkilötietoja. Halutessasi tietää tarkemmin väyläsuunnittelun tietosuojakäytänteistä, tutustu verkkosivujen tietosuojaosioon osoitteessa
www.vayla.fi/tietosuoja.

Lisätietoja antaa Väyläviraston projektipäällikkö Heidi Mäenpää, puhelin 029 534 3819, etunimi.sukunimi@vayla.fi

Karttakuva yleissuunnitelman alueesta.

Jaa