Osallistu Kävelykilometrikisaan

Julkaistu: 26.4.2021 | Päivitetty: 26.4.2021
Valtakunnallinen Kävelykilometrikisa on avoin kaikille ja osallistua voit yksin tai porukalla. Kisa järjestetään touko-lokakuussa.

Helsingin seudun liikenne HSL ja Liikenne- ja viestintävirasto Traficom kutsuvat sinut mukaan kävelemään!

Kilometrikisa on niin yksilöille kuin joukkueille suunnattu leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa kilometri- ja/tai minuuttisaldoa kisan aukiolon ajan.

Vuonna 2021 kisan ajankohta on 1.5.-31.10. Jos kisaan haluaa osallistua yksin, osallistujan tulee perustaa oma yhden hengen joukkueensa. Useamman ihmisen joukkue voi olla esimerkiksi työyhteisö, seura, yhdistys tai mikä vaan muu porukka.

Lue lisää Kävelykilometrikisasta

Tänä vuonna Kilometrikisa tekee yhteistyötä valtakunnallisen Kävelykipinä-tempauksen kanssa, jonka järjestävät Suomen Latu ja Tahko Pihkala -seura. Kampanjan tarkoituksena on haastaa kaikki suomalaiset kävelemään ja tehdä kävelystä maan tapa. Toukokuussa järjestetään erillisiä kävelytempauksia ympäri Suomen. Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut Kävelykipinä-kampanjan suojelijaksi

Jaa