Paras paikka kuvata -kisan ykkösessä hehkuu syksy

Julkaistu: 6.10.2021 | Päivitetty: 6.10.2021

Kaarinan kaupungin järjestämään Paras paikka kuvata -kisaan tuli 120 upeaa kuvaa. Eri puolilla kaupunkia otetuissa kuvissa näkyivät etenkin luonto ja meri. Kuvakisan voittajaksi nousi Jari Kouvo syksyn värejä hehkuvalla kuvalla Tuorlasta. Lisäksi arvottiin Kaarina-aiheisia palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Kuvakisassa etsittiin myös kansikuvaa ensi vuoden Yritys- ja palveluhakemistoon, tähän valittiin Katri Haaviston ottama kuva.

Paras paikka kuvata -kisa järjestettiin elo- ja syyskuun aikana. Kisaan lähetettyjen 120 kuvan joukosta valintaraati nosti voittajaksi yksimielisesti Jari Kouvon kuvan Tuorlasta.

Kouvon voittokuvaa perusteltiin muun muassa sanoilla laatu, "oma juttu", hyvä rajaus, upeat värit, tunnistettava paikka (Kaarina).

Kuva Tuorlasta, Jari Kouvo. Paras paikka kuvata -kisan voittokuva.

Voittaja Jari Kouvo saa palkinnoksi haluamastaan kuvasta joko kuvasuurennoksen tai canvas-taulun, jonka valmistaa Painotalo Painola. Ensimmäisen palkinnon lisäksi kuvakisassa oli mahdollisuus voittaa Kaarina-aiheisia tuotteita. Kaikkien osallistujien kesken arvottiin kolme palkintoa ja arpaonni suosi Anniina Sahlaa, Matti Palmusta ja Saara Kuusjärveä. Voittajille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Paras paikka kuvata -kisaan lähetettyjen kuvien joukosta löytyi myös kansikuva jälleen ensi vuonna ilmestyvään Yritys- ja palveluhakemistoon. Katri Haaviston ottamaa kuvaa ei julkaista vielä tässä vaiheessa - näet sen sitten uunituoreen hakemiston kannessa alkuvuodesta 2022. Hakemisto jaetaan kaarinalaisiin kotitalouksiin ja se on myös sähköisenä versiona. Kaarina palvelee - sähköinen yritys- ja palveluhakemisto 

Kaarinan kaupunki kiittää lämpimästi kuvakisaan osallistuneita.

Valintaraati:
Johanna Saarinen, Painotalo Painolan toimitusjohtaja
Katariina Wirén, Kaarinan kaupungin tiedottaja
Sinikka Huttunen, Kaarinan kaupungin ma. verkkotoimittaja

Kisan monipuolinen kuvasato tulee ilahduttamaan kaikkia kun käytämme niitä viestinnässämme. Alla muutama poiminta kovatasoisesta kisasta.

Kuva Kuusiston Emposta, Henrik Kosonen
Kuva Kuusistosta, Rea Sevón
Kuva Piispanristiltä, Matti Palmunen

Jaa