Puostan saneeraus, vaihe 2

Julkaistu: 25.8.2020 | Päivitetty: 22.8.2023
Kaarinan tekniset palvelut jatkaa loppuvuoden 2020 aikana Puostan 2. vaiheen saneerausta. Maanrakennusurakoitsijana toimii Maanrakennusliike Isomäki Oy.

Urakan aikana sanerataan Puostantie, osa Onkitiestä ja Puostantien alkuosan pysäköintialue sisältäen näiden osuuksien vesihuollon uusimisen, kuivatuksen parantamisen, katujen rakennekerroksien ja päällystysten sekä valaistuksen uusimisen.

Kuvassa on esitetty urakan alustava työalue.

Puostan saneeraus, vaihe 2

Kehotamme  erityiseen varovaisuuteen työalueen läheisyydessä liikkuessasi ja huomioimaan, että luvaton liikkuminen urakka-alueella on urakan aikana kiellettyä.

Työt alkavat viikolla 35 työnaikaisen kiertotien rakentamisella. Kiertotie rakennetaan Verkkotien ja Vapapolun välille. Kiertotie on esitetty karttakuvassa.

Puostantie ja Onkitie joudutaan katkaisemaan liikenteeltä aina työn edetessä, jolloin kulku kiinteistöille tapahtuu kiertotien kautta. Liikenne katkaistaan aina työn sen hetkiseltä katuosuudelta, jotta varmistetaan turvalliset työskentelyolosuhteet. Kyseistä kiertotietä tullaan käyttämään myös saneerauksen jatko-osuuksissa. Lopullisessa tilanteessa ja saneerausvaiheiden välillä kiertotie tulee olemaan kevyen liikenteen väylä.

Urakan aikaisista liikennejärjestelyjen muutoksista ja mahdollisista vedenjakelun keskeytyksistä tiedotetaan asianomaisia aina erikseen.

Tekniset palvelut ja Maanrakennusliike Isomäki Oy pahoittelevat urakasta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa antaa tarvittaessa:

Kaarinan kaupunki:
Toimistoinsinööri Johannes Numminen
p. 050 314 6195 / johannes.numminen@kaarina.fi

Jaa