Puostan saneeraus, vaihe 3

Julkaistu: 5.7.2021 | Päivitetty: 5.7.2021

Kaarinan kaupungin Tekniset palvelut jatkaa Puostan alueen saneerausta Piikkiössä. Varsinaiset työt alueella alkavat heinäkuun lopulla 2021 ja arvioitu kesto on vuoden 2022 kesään asti. Verkkotie ja Onkitie joudutaan katkaisemaan liikenteeltä aina työn edetessä, jolloin kulku kiinteistöille tapahtuu kiertotien kautta. Myös vedenjakelu keskeytyy ajoittain. Muutoksista tiedotetaan asianomaisille erikseen.

Urakan aikana saneerataan Verkkotie ja osa Onkitiestä sisältäen näiden osuuksien vesihuollon uusimisen, kuivatuksen parantamisen, katujen rakennekerroksien ja päällystysten sekä valaistuksen uusimisen.

Verkkotie ja Onkitie joudutaan katkaisemaan liikenteeltä aina työn edetessä, jolloin kulku kiinteistöille tapahtuu kiertotien kautta. Liikenne katkaistaan aina työn sen hetkiseltä katuosuudelta, jotta varmistetaan turvalliset työskentelyolosuhteet. Tekniset palvelut kehottaa kuntalaisia erityiseen varovaisuuteen työalueen läheisyydessä liikkuessaan ja huomioimaan, että luvaton liikkuminen urakka-alueella on urakan aikana kiellettyä.

  • Urakan aikaisista liikennejärjestelyjen muutoksista ja vedenjakelun keskeytyksistä tiedotetaan asianomaisia aina erikseen.

Tekniset palvelut pahoittelee työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Alla olevassa kuvassa sekä pdf-liitteessä on esitetty urakan alustava työalue sekä työnaikainen kiertotie.

Jaa