Runo-Kaarina-festivaalin ohjelma on julkistettu!

Julkaistu: 15.1.2021 | Päivitetty: 22.8.2023

Runo-Kaarina-festivaali järjestetään kokoontumisrajoitusten vuoksi tänä keväänä pääsääntöisesti verkossa. Osa tapahtumista järjestetään yleisötilaisuuksina Kaarina-talossa, mikäli helmikuun puolivälissä tilanne sen sallii. 

Kaikkien aikojen kolmannen Runo-Kaarina-festivaalin ohjelmassa on runoesityksiä, keskustelua, työpajoja, runosuunnistusta ja runovalopolku. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa mukaan!


Ke 17.2. – la 20.2. runoklubiesityksiä verkossa
Tule esiintymään runoklubille! Vuoden 2021 Runo-Kaarina-klubi esitetään Kaarinan kaupungin ja Runo-Kaarinan some-kanavissa festivaaliviikolla. Mukaan etsitään parin minuutin runoesityksiä, jotka julkaistaan yksitellen.

Runoesitykset tallennetaan Kaarina-talossa tiistaina 16.2. Runoesityksistä maksetaan palkkio. Ilmoittaudu mukaan runoklubille täällä!
 

Ke 17.2. klo 18 Runo-Kaarina-keskustelu, Runo-Kaarina-voittajat Pirkko Soininen, Ilkka Tahvanainen, Raisa Jäntti ja Hanna Syrjämäki. Keskustelua vetää runoilija Tommi Parkko.

To 18.2. klo 18 Säkeensitojat: Kudelmia -runoesitys

Pe 19.2. klo 18 Tommi Parkko: Miten runojen kirjoittamisessa pääsee alkuun?

La 20.2. klo 12, 14 ja 16 Runotyöpajat aloittelijoille ja runojen kirjoittamisesta kiinnostuneille

Työpajojen ohjelma ja vetäjät tarkentuvat ja ilmoittautuminen alkaa tammikuun puolivälissä.

14.−28.2. (24 tuntia vuorokaudessa) Runosuunnistus Kaarinan keskustassa, Piikkiössä, Littoisissa ja Kuusistossa

Runosuunnistuksen ohjeet ja kartat julkaistaan helmikuussa.

 

14.−28.2. klo 06–22 Kallenraitin runovalopolku

Kallenraitin runovalopolku valaisee laskiaissunnuntaista Kalevalan päivään. Valojen ja runojen ainutlaatuinen ja vaihtuva yhdistelmä on koettavissa päivittäin aamukuudesta iltakymmeneen. Teoksen runot on koottu viimeisimpien vuosien Runo-Kaarina-voittajateoksista.

Lisätiedot verkkosivustolta runokaarina.fi

Jaa