Tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen - ilmoittaudu valmennukseen

Julkaistu: 7.9.2022 | Päivitetty: 22.8.2023
Kaipaatko tukea, tietoa ja vinkkejä toimivampaan uusperheeseen?

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, 5-14 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan.

Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla on Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeen StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat StepApp-valmentajat, perheasioiden sovittelijat Emmi Tenkanen ja Pia Pelkonen.

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa.

Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä.

Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä.

Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin.

Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka

Valmennuspaikka on Kaarina-talo (Piikkiönlahti-tila) osoitteessa Lautakunnankatu 1, 20780 Kaarina.   

Tapaamiset järjestetään keskiviikkoisin 12.10, 26.10, 2.11.,  9.11. & 16.11. klo 17.00-18.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoita itsesi ja kumppanisi valmennukseen sunnuntaihin 2.10.2022 mennessä tästä linkistä. 

Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puolisosi osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) 

Huom! Tähän ryhmään mahtuu max. 14 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, ilmoitamme siitä Sinulle ja ehdotamme Sinulle muuta ryhmää.

Jaa