Varsinais-Suomen sote-palveluiden kehittämiselle omat verkkosivut

Julkaistu: 11.3.2021 | Päivitetty: 22.8.2023
Alueellinen sote-kehittäminen esitellään juuri avatuilla verkkosivuilla, osoitteessa vssotehankkeet.fi.

Varsinais-Suomessa viedään eteenpäin organisaatioiden yhteistä sote-palveluiden kehittämistä vapaaehtoisella alueellisella valmistelulla. Tavoitteena on vahvistaa yhteistyötä sote-palvelujen tuotannossa laaja-alaisesti.

Uusi sivusto vssotehankkeet.fi tarjoaa yhteisen alustan aiheeseen liittyvälle viestinnälle. Samalla monitahoinen kokonaisuus pystytään esittelemään yhden otsikon alla.

Sivustolla hankkeet ja työryhmät on esitelty yhden otsikon alla ja sivusto antaa kattavan kuvan soten kehitystyöstä Varsinais-Suomessa. Jatkossa sivustolla julkaistaan ajankohtaisuutisointeja hankkeiden etenemisestä. Aiheita koostetaan myös uutiskirjeeksi, jonka voi tilata sivuilta.

Yhdessä kohti parempia palveluita

Sosiaali- ja terveysministeriö rahoittaa hankekokonaisuutta, jolla kehittämistä työstetään. Kokonaisuuden päähankkeet, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin hallinnoima sote-rakenneuudistuksen alueellista valmistelua tukeva hanke sekä Turun kaupungin hallinnoima Tulevaisuuden sote-keskus -ohjelma sitovat alleen joukon erilaisia sisällön ja toimintatapojen kehityskohteita. Lisäksi Varsinais-Suomessa on käynnissä monia muita soten kehityshankkeita, joista vastaavat kunnat, sairaanhoitopiiri ja kolmas sektori.

Varsinais-Suomessa sote-palveluiden kehittämistä tehdään kaikkien 27 kunnan, kuntayhtymien, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin, Varsinais-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen ja järjestöjen yhteistyönä.

Jaa