Vastaamalla kyselyyn voit vaikuttaa yhdistysyhteistyöhön Kaarinassa

Julkaistu: 10.5.2022 | Päivitetty: 18.5.2022
Yhdistysyhteistyölle luodaan toimintaperiaatteet.

Kaarinan kaupunginhallitus on päättänyt laatia kaupungin ja yhdistysten yhteistyölle toimintaperiaatteet, jotka olisivat mahdollisimman selkeät, tasapuoliset ja yhteisesti päätetyt ja hyväksytyt. Tällä hetkellä kaupunki tukee yhdistyksiä avustuksilla, tarjoamalla kaupungin tiloja maksutta tai edullisesti yhdistysten käyttöön sekä muulla käytännön avulla.

Uudistusta suunnittelee kaupungin virkamiehistä ja luottamushenkilöistä koostuva työryhmä. Sen puheenjohtajana toimii kaupunginhallituksen jäsen Hanna Sirkiä. Työryhmä kokoontui ensimmäisen kerran 28.4. Tavoitteena on, että kaupunginhallitus päättää periaatteista syksyllä.

Työ aloitettiin yhdistysyhteistyön nykytilan selvityksellä, jota parhaillaan täydennetään. Työryhmä haluaa yhdistykset mukaan periaatteiden valmisteluun alusta alkaen. Kaarinalaisille ja Kaarinassa toimiville yhdistyksille on laadittu kysely, johon vastaamalla voi tuoda esille yhdistyksen kokemuksia yhteistyöstä sekä parannusehdotuksia ja samalla vaikuttaa valmisteltavien periaatteiden sisältöön.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä. Kysely on auki 31.5.2022 asti.

Jaa