Viedään yhdessä Kaarinan uusi strategia maaliin – tervetuloa strategian viimeistelytyöpajoihin!

Julkaistu: 18.5.2022 | Päivitetty: 22.8.2023

Lämpimästi tervetuloa Kaarinan strategian viimeistelytyöpajoihin 1.6. tai 2.6.2022! Tule kuulemaan, mihin tuloksiin strategiatyö on johtanut, ja vaikuta siihen, minkälainen kokonaisuus on kaupungin toimintaa ja johtamista ohjaava strategia.

Työpajoissa käydään läpi kevään aikana kaupungin henkilöstölle, asukkaille ja muille kumppaneille järjestettyjen työpajojen sekä kommenttikierroksen pohjalta valmistunut luonnos uudesta Kaarina-strategiasta. Osallistumalla virtuaalityöpajoihin voit vaikuttaa kaupungin uuteen visioon, arvoihin ja kaupungin strategisiin päämääriin ennen strategian hyväksymistä.

Ilmoittaudu viimeistään 30.5.

Kaksi samansisältöistä työpajaa järjestetään keskiviikkona 1.6.2022 kello 17-19 ja torstaina 2.6.2022 kello 17-19 MS Teams-alustalla. Työpajat ovat kaikille avoimia, ja voit osallistua kesäkuun työpajaan, vaikka et aiemmissa strategiatyöpajoissa olisikaan ollut mukana.

Ilmoittauduthan vain yhteen työpajaan.

Ilmoittaudu viimeistelytyöpajoihin viimeistään 30.5.2022 tästä

Osallistumislinkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Työpajaosallistuminen vaatii nettiyhteyden ja älylaitteen (tietokone, matkapuhelin, tabletti, tms.).

Maaliviiva häämöttää jo

Viimeistelytyöpajojen tulokset huomioidaan kesäkuussa kaupungin sisäisessä työskentelyssä. Strategiakokonaisuus viimeistellään kaupungin johtoryhmässä elokuussa ja kaupunginvaltuuston käsittelyyn strategia etenee syyskuun alussa.

Viimeistelytyöpajat ovat vaikuttamismahdollisuus niin kaupunkilaisille, luottamushenkilöille, kaupungin henkilöstölle, yrityksille kuin yhteisöille ennen Kaarina-strategian muokkaamista sen lopulliseen muotoonsa.

”Ollaan kääntymässä loppusuoralle.  Strategia, jota olemme tekemässä, ohjaa Kaarinan päätöksentekoa, johtamista ja tekemistä vuosia eteenpäin.  Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille strategian tekemisessä mukana olleille.  Jos et ole vielä ehtinyt mukaan, niin on erinomainen tilaisuus tehdä se nyt! ”

Kaupunginjohtaja Harri Virta

Tervetuloa luomaan yhdessä tulevaisuuden Kaarinaa! Näkemystäsi tarvitaan.

Lisätietoja

Jaa