Vuolahden ja Harvaluodon kesäkauden käyttövuorot ovat haettavissa helmikuun ajan

Julkaistu: 1.2.2023 | Päivitetty: 1.2.2023

Vuolahden leirialueen ja Harvaluodon telttaleirialueen käyttövuorot touko-lokakuulle 2023 ovat haettavissa helmikuun ajan. 

Vuolahden leirialueen uuden saunan rakentaminen alkaa touko-kesäkuussa. Rakennusaika tulee vaikuttamaan alueen käytettävyyteen ja myönnettyjä vuoroja saatetaan perua. Tilanne tarkentuu kevään edetessä.

Vuolahti ja on tarkoitettu ensisijaisesti kaarinalaisille yhdistyksille, kouluille ja muille kaupungin toimipisteille. Yhdistysten, yksityisten ja kaupungin leiritoiminnan aikana Vuolahden leirikeskus on aina yksityiskäytössä. Etusijalla on lasten ja nuorten leiritoiminta.

Vuolahden käyttövuoroa voit hakea tästä

Harvaluodossa on kaupungin yleinen uimaranta, laituri, sauna, kioski, grillikatos ja noin kilometrin pituinen kuntoreitti sekä jalkapallokenttä. Telttailla ja leiriytyä voi jalkapallokentän ja leirikatoksen välisellä metsäisellä mäellä. Lisäksi telttailu onnistuu myös pysäköintialueen ja caravan-alueen välissä. Leirikatos ja telttailualue on varattavissa yhdistyksille kesäkautena. Katoksessa ei voi valmistaa ruokaa, se toimii ainoastaan suojaavana katoksena sateelta tai paisteelta.

Harvaluodon käyttövuoroa voit hakea tästä

Vuolahden leirialueen hinnasto:

  1. Kaarinan kaupungin yksiköiden tapahtumat ja leirit 55 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 20 € (1-3 t)
  2. Kaarinalaisten järjestöjen nuorille järjestämät tapahtumat ja leirit 70 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 30 € (1-3 t)
  3. Muut kaarinalaiset tapahtumien ja leirien järjestäjät 130 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 40 € (1-3 t)
  4. Ulkopaikkakuntalaiset  200 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 60 € (1-3 t) 

Majoitusmökkien käyttö sisältyy hintoihin.
Käyttövuorokausimaksu on minimihinta. Käyttövuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy klo 12.00. Lisätuntien täytyttyä (3 t) laskutetaan uusi vuorokausihinta.

Tarkemmat tiedot leirialueesta voit lukea Vuolahden sivulta

Harvaluodon käyttövuoromaksu:

Kesäkauden käyttövuoron varanneilta peritään aluemaksu, johon sisältyy leirialueen, keittokatoksen ja saunan käyttö (saunan aukioloaikoina):

  • kaarinalaiset yhdistykset 20 € / vuorokausi (sis. alv 24 %)
  • muut käyttäjät 50 € / vuorokausi (sis. alv 24 %)

Tarkemmat tiedot virkistysalueesta voit lukea Harvaluodon sivulta

Jaa