Vuolahden ja Harvaluodon kesäkauden käyttövuorot ovat haettavissa helmikuun ajan

Julkaistu: 1.2.2024 | Päivitetty: 1.2.2024
Vuolahden saunan rakentaminen vaikuttaa kesäkauden käyttövuoroihin. Vuoroja voi hakea touko-syyskuulle 2024.

Uuden saunan rakentaminen Vuolahdessa käynnistyy maaliskuussa ja valmistuu arviolta marraskuussa. Sauna rakennetaan nykyisen luhdin viereisen nuotioalueen paikkeille. Vanha rantasauna jää paikoilleen.

Rakennustyömaan vaikutuksia leirikäyttöön ei vielä tarkalleen tiedetä. Rakennusalue tullaan rajaamaan niin, että luhti, puucee-rakennus ja nuotioalue eivät ole käytettävissä. Kulku rantaan tullaan ohjaamaan päärakennuksen ja majoitusmökkien väliseltä alueelta polkua pitkin. Tieosuus päärakennukselta luhdille ei ole leiriläisten käytössä. Rakennustöitä tehdään pääosin arkisin klo 7-17 välillä.

Maalis- ja huhtikuulle sekä lokakuulle ei myönnetä käyttövuoroja.

Käyttövuorot touko-elokuulle myönnetään ehdollisina ja ne peruutetaan, mikäli rakennustyömaa estää leirialueen käytön kokonaan. Vuoron saaneilla on oikeus peruuttaa käyttövuoronsa kuluitta, mikäli rakennustyömaa rajoittaa heidän leiritoimintaansa.

Vapaa-ajan lautakunta päättää hinnastoon tehtävistä muutoksista maaliskuun kokouksessa. Ehdotus on, että touko-syyskuulle 2024 hintoja alennetaan 20%.


Pieni tietopaketti Vuolahdesta (touko-syyskuu 2024):

  • 5 majoitusmökkiä (sänky- ja lattiapatjapaikkoja 20)
    Majoitustiloissa ei ole peitteitä ja tyynyjä, omat liinavaatteet on tuotava
  • Alue teltoille majoitusmökkien ja päärakennuksen välissä
  • Keittiörakennus, jossa ruokailutilat noin 40 hengelle, emännänhuone (2 sänkyä) ja yksi vesivessa. Lisäksi takka, koneistettu keittiö ja astiastot noin 40 hengelle.
  • Bajamajat kesäkaudella
  • Puuvaja-varasto
  • puusauna merenrannassa kesäkäytössä (ei suihkutiloja, peseytyminen saunassa "kauha+vati periaatteella")  
  • Laavu ja nuotiopaikka teltta-alueella
  • käytettyjen tilojen siivous kuuluu vuokraajalle, ylimääräisestä siivouksesta laskutetaan 80 euroa.

Vuolahti ja on tarkoitettu ensisijaisesti kaarinalaisille yhdistyksille, kouluille ja muille kaupungin toimipisteille. Yhdistysten, yksityisten ja kaupungin leiritoiminnan aikana Vuolahden leirikeskus on aina yksityiskäytössä. Etusijalla on lasten ja nuorten leiritoiminta.

Vuolahden käyttövuoroa voit hakea tästä


Vuolahden leirialueen hinnasto:

  1. Kaarinan kaupungin yksiköiden tapahtumat ja leirit 55 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 20 € (1-3 t)
  2. Kaarinalaisten järjestöjen nuorille järjestämät tapahtumat ja leirit 70 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 30 € (1-3 t)
  3. Muut kaarinalaiset tapahtumien ja leirien järjestäjät 130 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 40 € (1-3 t)
  4. Ulkopaikkakuntalaiset  200 € (sis. alv 24 %) käyttövuorokausi, lisätunnit 60 € (1-3 t) 

Majoitusmökkien käyttö sisältyy hintoihin.
Käyttövuorokausimaksu on minimihinta. Käyttövuorokausi alkaa klo 14.00 ja päättyy klo 12.00. Lisätuntien täytyttyä (3 t) laskutetaan uusi vuorokausihinta.


Harvaluodon telttaleirialue

Harvaluodossa on kaupungin yleinen uimaranta, laituri, sauna, kioski, grillikatos ja noin kilometrin pituinen kuntoreitti sekä jalkapallokenttä. Telttailla ja leiriytyä voi jalkapallokentän ja leirikatoksen välisellä metsäisellä mäellä. Lisäksi telttailu onnistuu myös pysäköintialueen ja caravan-alueen välissä. Leirikatos ja telttailualue on varattavissa yhdistyksille kesäkautena. Katoksessa ei voi valmistaa ruokaa, se toimii ainoastaan suojaavana katoksena sateelta tai paisteelta.

Harvaluodon käyttövuoroa voit hakea tästä


Harvaluodon käyttövuoromaksu:

Kesäkauden käyttövuoron varanneilta peritään aluemaksu, johon sisältyy leirialueen, keittokatoksen ja saunan käyttö (saunan aukioloaikoina):

  • kaarinalaiset yhdistykset 20 € / vuorokausi (sis. alv 24 %)
  • muut käyttäjät 50 € / vuorokausi (sis. alv 24 %)

Tarkemmat tiedot virkistysalueesta voit lukea Harvaluodon sivulta

Jaa