Vuosiluokat 7-9 ja lukio-opetus jatkavat etäopetuksessa 9.4. saakka

Julkaistu: 26.3.2021 | Päivitetty: 26.3.2021

Vuosiluokkien 7-9 yleisopetuksen opetusryhmissä opiskelevien opetus järjestetään 9.4.2021 saakka etäyhteyksin. Lukio-opetus toteutetaan etäopetuksena 9.4.2021 saakka. Opetusjärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin Wilman kautta. Päätöksen etäopetuksen jatkumisesta teki Kaarinan sosiaali- ja terveyslautakunta 23.3.2021.

Perusopetuksen ja lukiokoulutuksen lähtökohtana on lähiopetus. Etäopetukseen ja muihin poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin siirtyminen on mahdollista epidemiatilanteen niin edellyttäessä. Arvion kulloisestakin tilanteesta tekee tartuntatautiviranomainen.

Vallitsevaa koronatilannetta seurataan jatkuvasti ja opetusjärjestelyjä koskevista muutoksista tiedotetaan ensisijaisesti Wilman kautta.

Perusopetus

Vuosiluokkien 7-9 yleisopetuksen opetusryhmissä opiskelevien opetus järjestetään 9.4.2021 saakka etäyhteyksin. Opetusjärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin Wilman kautta.

Lisäksi kouluarjessa tulee koronatartuntojen ehkäisemiseksi kiinnittää huomiota hyvään käsihygieniaan, turvaväleihin ja siihen, että kouluun tullaan vain terveenä. Vähänkin oireisena tulee hakeutua koronatestiin.

4.-9. luokkalaisia koskien on voimassa maskisuositus. Lisäksi joukkoliikenteessä tulee käyttää maskia. Henkilökunnan tulee käyttää maskia tai visiiriä.

Lukio

Lukio-opetus toteutetaan tällä hetkellä etäopetuksena 9.4.2021 saakka. Opetusjärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin Wilman kautta.

Kouluarjessa tulee koronatartuntojen ehkäisemiseksi kiinnittää huomiota hyvään käsihygieniaan, turvaväleihin ja siihen, että kouluun tullaan vain terveenä. Vähänkin oireisena tulee hakeutua koronatestiin.

Lukiolaisia koskien on voimassa maskisuositus. Henkilökunnan tulee käyttää maskia tai visiiriä.

Katso sivulta Muutoksia palveluissamme Kaarinan kaupungin kaikki poikkeavat palvelut ja aukioloajat

Jaa