Nyt nähtävillä olevat kaavat

Kaavat ovat nähtävillä myös Kaarinan kaupunginvirastolla ja Piikkiön osalta Piikkiön palvelupisteessä.

Luonnoksena nähtävillä, Keskusliikuntapuiston asemakaavan muutos

Keskusliikuntapuiston asemakaavan muutoksen kaavaluonnos on osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaisesti luonnoksena nähtävillä 24.11.- 17.12.2021 Kaarinan kaupunginvirastolla osoitteessa Oskarinkatu 4. Kaavaluonnosta koskevia mielipiteitä voi esittää kirjallisesti tai suullisesti kaavoitustoimistoon. Kirjalliset mielipiteet tulee jättää 17.12.2021 mennessä osoitteella Kaarinan kaupunki, kaavoitus, PL 12, 20781 Kaarina tai osoitteeseen kaavoitus@kaarina.fi.  

Suunnittelualue käsittää Keskusliikuntapuiston alueen. Suunnittelualuetta rajoittavat likimääräisesti Erotuomarinkatu, Rakentajantie, Nappulakatu, Laskuttajankadun varren asuintontit, Vättilän asuntoalue, Viipurintie ja Rinnehovinkatu. Asemakaavan muutoksen tavoitteena on parantaa Kaarinan kaupungin keskeisimmän liikunta- ja virkistyspalvelujen keskuksen toiminnallisia järjestelyjä niin vapaa-ajan käyttäjien kuin urheiluseurojen toiminnan näkökulmasta. Lisäksi tavoitellaan liikuntapuiston kehittämistä pysäköinnin sekä ajoneuvo-, kevyen- ja joukkoliikenteen järjestämisen osalta.

Katso lisää kaavan omilta sivuilta tästä.

Luonnoksena nähtävillä, Avantin asemakaavan täydennys

Avantin asemakaavan täydennyksen kaavaluonnos on osallistumis- ja arviointisuunnitelman mukaisesti luonnoksena nähtävillä 24.11.- 17.12.2021 Kaarinan kaupunginvirastolla osoitteessa Oskarinkatu 4. Kaavaluonnosta koskevia mielipiteitä voi esittää kirjallisesti tai suullisesti kaavoitustoimistoon. Kirjalliset mielipiteet tulee jättää 17.12.2021 mennessä osoitteella Kaarinan kaupunki, kaavoitus, PL 12, 20781 Kaarina tai osoitteeseen kaavoitus@kaarina.fi.  

Suunnittelualue sijaitsee sekä Kaarinan kaupungin että Liedon kunnan alueilla. Suunnittelualuetta rajoittavat likimääräisesti Turun Kehätie, kaavoitettavan kiinteistön pellon ja mäen länsireuna, Länsi-Avantintie ja Schenkerin logistiikkakeskuksen tontti. Kaarinan kaupunki ja Liedon kunta hyväksyvät asemakaavan ja asemakaavan muutoksen omalta hallinnolliselta alueeltaan. Asemakaavan tavoitteena on kaavoittaa uusi yritystoimintaan tarkoitettu korttelialue Liedon puolella sijaitsevan Avantin yritysalueen länsipuolelle.

Katso lisää kaavan omilta sivuilta tästä.

Käyntiosoite

Oskarinkatu 4
2. krs
20780 Kaarina

Postiosoite

Kaavoitus, PL 12,
20781 Kaarina

Aukioloajat
Palvelupiste suljettu pe 5.11. henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi.

*********

Talviaikaan
maanantai klo 12-19
tiistai-perjantai klo 10-16
juhlapyhien aattona klo 10-16

Kesällä 7.6.-29.8.
maanantai klo 10-17
tiistai-perjantai klo 10-16
Postiosoite

Hadvalantie 9
21500 Piikkiö

Puhelin
02 588 4020
Sähköposti
palvelupiste@kaarina.fi
Lisätietoja

Piikkiön palvelupiste sijaitsee Piikkiön kirjastolla.

Jaa