Piikkiökodin tehostettu palveluasumisyksikkö

Asuminen Piikkiökodissa

Asumisyksikkö sijaitsee kauniilla paikalla Piikkiössä luonnon lähellä. Piikkiökodissa on kaksi 15-paikkaista ryhmäkotia: Kielo ja Vuokko. Rakennus on melko uusi. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joissa on oma invamitoitettu wc-kylpyhuone. Talosta löytyy myös sauna, jonne halukkaat pääsevät saunomaan kerran viikossa.

Asuminen on mukavan kodinomaista, ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella, jonka avulla tuemme asukkaiden toimintakyvyn säilymistä ja omatoimisuutta.

Arki Piikkiökodissa

Arki sujuu asukkaiden voimavarojen mukaan. Tärkeää on tuntea asukkaan aiempi historia ja elämäntavat, jotta elämä ryhmäkodissakin on tutunomaista. Mielekkyyttä arkeen tuovat maanantaisin esiintyvät eläkeläisjärjestöt, seurakunnan hartaustilaisuudet kerran kuukaudessa, vertaisliikuttajat, lukulähetit, karvakaverit ja muut satunnaiset esiintyjät.

Maanantaisin voi myös osallistua Tupasvillassa tapahtuvaan päiväkuntoutustoimintaan, johon kuljetus on järjestetty kunnan toimesta. Lisäksi oman väen voimin pidämme laulutuokioita ja joka perjantai on Vuokon hoitajan vetämä viriketoimintapäivä. Kesän lettukestit on aina mukava tapahtuma, johon omaisetkin voivat osallistua.

Yhteystiedot

Jaa