Haku auki

Kaarina-talossa, Piikkiön kirjastossa ja Kuusiston linnanraunioilla järjestetään keikkoja ympäri vuoden. Tervetuloa mukaan!

Kirjastokeikat

Kirjastokeikat on Kaarinan kaupungin tapahtumasarja, johon voivat hakea esiintyjiksi kaikki entiset tai nykyiset kaarinalaiset, joilla on jotakin esitettävää. Kirjastokeikoilla onkin parin vuoden aikana kuultu monipuolisesti musiikkia ja puhe-esityksiä sekä nähty muun muassa akrobatiaa. Kirjastokeikasta maksetaan 130 euron palkkio (palkkio on keikkakohtainen, eikä vaihtele esiintyvän ryhmän koon mukaan). Vuoden 2022 Kirjastokeikoille on jatkuva haku.

Hae Kirjastokeikalle tästä

Esitelmäillat

Onko sinulla harrastus, josta haluaisit kertoa muille? Tiedätkö jostakin aiheesta paljon, ja ajatteletko, että aihe voisi kiinnostaa muitakin? Kaarina-talon esitelmäillat on tapahtumasarja, jossa mielenkiintoiset aiheet saavat kiinnostuneen yleisön. Esitelmäiltoihin voivat hakea mukaan kaikki sellaiset henkilöt, joilla on jotakin kerrottavaa. Kaarinan kaupunki markkinoi esitelmäiltoja ja hoitaa tapahtumatuotannon. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä esitelmän pitäjälle, ja tarvittaessa tilaisuus voidaan järjestää haastattelumuotoisena. Esitelmäillasta maksetaan 60 euron palkkio. Aihesisällön esittelyn keston toivotaan olevan n. 30 minuuttia. Vuoden 2022 esitelmäiltoihin on jatkuva haku. 

Hae esitelmäiltoihin tästä

Linnanraunioiden kesäkeikat/tapahtumapäivät

Linnanraunioiden kesäkeikat on tapahtumasarja, johon voivat hakea mukaan kaikki lähiseudun asukkaat, joilla on jotakin esitettävää. Kesäkeikat aloitettiin vuonna 2021, jolloin Kuusistossa kuultiin mm. lauluyhtyettä, saksofonistia, ambientia, suomipoppia ja punkia. Kuusiston linnanrauniot on historiallinen ja näyttävä tapahtumapaikka, ja kesäkeikat keräsivät ensimmäisenä vuotenaan hyvin yleisöä. Kesäkeikoista maksetaan 150 euron palkkio, ja esiintyjien toivotaan pääsääntöisesti tuovan omat äänentoistolaitteet, mikäli sellaiset ovat esityksessä tarpeen. Kaupunki tarjoaa mahdollisuuden kevyen äänentoiston käyttöön (Bose L1 Compact -järjestelmä).

Vuonna 2022 järjestetään kolme tapahtumapäivää: 16.6. / 14.7. / 18.8.

Haku vuoden 2022 tapahtumapäiviin on auki aina 30.4.2022 asti.

Hae kesäkeikalle tästä

Rap-artistit MC Kajo ja MC Lehmä Kaarina-talossa syksyllä 2020

Jaa