Piikkiö Päivä

Päivämäärä
  • La 21.5.2022 klo 10.00 - 15.00
Tapahtumapaikan nimi
Piikkiön keskustan alue

Hadvalantie 9
21500 Piikkiö

Hinta
Tapahtuma on maksuton.

Parhaat palat Piikkiöstä!

Muutaman vuoden tauon jälkeen markkinahumu valtaa jälleen Piikkiön keskustan alueen. Luvassa on hienoja esityksiä ja monenlaista ohjelmaa koko perheelle, mm. kepparikisaa, Laulusaaren musiikkiteatteria ja lastenohjelmahahmojen meet & greet tapaamisia. RKO viihdyttää musiikilla ja voit osallistua Kaarinan oppaiden opastamalle kierrokselle, joka tutustuttaa Piikkiön kirkon ja aseman seutuun.

Piikkiö Päivä ohjelma 2022.

Piikkiön kirjasto on auki tapahtuman ajan ja sisällä voi käydä tutustumassa Kaarinan Kehityksen ja Piikkiö-Seuran toimintaan.

Kaarinan kulttuurin- ja kirjaston infopisteestä (kirjaston edessä) voit käydä nappaamassa mukaan kesän esitteet ja KesäBINGO-kisalipukkeen tai voit ostaa Runo-Kaarina-kirjoja markkinahintaan. 

Kaarinan oppaiden opastama kierros, joka tutustuttaa Piikkiön kirkon ja aseman seutuun lähtee kirjaston edestä klo 13. Kierros kestää noin 1,5h.

Piikkiön aluetyön "Risut ja ruusut" -laatikkoon voit jättää palautetta, toiveita, kysymyksiä ja terveisiä! Laatikko löytyy Kaarinan kulttuurin- ja kirjaston infopisteestä.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman järjestää Piikkiö Päivät ry. 
Yhteistyössä myös Kaarinan kaupunki

Jaa