SeniorSurf - tehdään iästä numero

Päivämäärä
  • Ti 3.10.2023 klo 10.00 - 14.00
Tapahtumapaikan nimi
Kaarina-talo

Lautakunnankatu 1
20780 Kaarina

Lisätietoja
Hinta
Tapahtuma on maksuton.
SeniorSurf-päivä on osa valtakunnallista Vanhustyön keskusliiton koordinoimaa Vanhustenviikkoa.

Teemapäivän tarkoituksena on rohkaista ikääntyneitä ihmisiä tutustumaan digilaitteisiin ja -palveluihin sekä niiden tuomiin mahdollisuuksiin. Vuoden 2023 teema on Tehdään iästä numero.

Päivän ohjelmassa mm. avoin laite- ja digiopastus klo 10-13 sekä SeniorSurfin järjestämän webinaarin Miksi ja miten minä käyttäisin digiä? -yhteiskatsomo klo 13-14.

Webinaarin sisältö: "Seniori, tule kuulemaan, mihin muut käyttävät digiä ja mihin sinä voisit sitä käyttää. Kerromme myös, miten digilaitteiden käytössä pääsee vauhtiin ja mistä niiden käyttöön voi saada apua. Keskustelemassa on seniori sekä Vanhustyön keskusliiton työntekijä."

Tervetuloa!

Huom!
Samana päivänä ti 3.10. klo 9-12 Kaarina-salissa tapahtuma, jonka teemana on ikäihmisten toimintakyky ja kodin arkiturvallisuus.

Päivän ohjelmassa erilaisia toimintakykytestejä, liikunnan palveluohjausta ja kevyttä jumppaa. Lisäksi tietoiskuja ja neuvontaa kodin arkiturvallisuuteen ikäihmisen näkökulmasta, liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Tämän tapahtuman järjestävät Kaarinan liikuntapalvelut ja ammattiopisto Livia, tervetuloa mukaan myös tähän tapahtumaan!

Jaa