Aikuisten lukudiplomi sytyttää kipinän lukemiseen!

Julkaistu: 4.1.2024 | Päivitetty: 4.1.2024
Ota omaa aikaa lukemiselle! Kaarinan kaupunginkirjaston aikuisten lukudiplomi vuodelle 2024 on julkaistu, tule mukaan lukemaan.

Vinkkivihkoon on koottu monipuolinen kattaus kirjoja, elokuvia ja musiikkiäänitteitä viidestätoista eri aihealueesta. Voit lumoutua Portugalin tuhansista portaista, rentoutua ska-musiikin avulla tai saada ilmasto-oivalluksia. Lukudiplomin tavoitteena on laajentaa lukutottumuksia, innostaa tarttumaan itselle vieraisiin kirjallisuuden lajeihin ja auttaa löytämään uutta mielenkiintoista luettavaa, kuunneltavaa ja katsottavaa kirjaston laajasta aineistovalikoimasta.

Diplomi on valmis, kun olet lukenut kymmenen kirjaa eri aihealueista. Voit myös valita teemaan sopivan kirjan listan ulkopuolelta. Kirjoita lukemiesi kirjojen nimet kirjalistan lopussa olevalle lomakkeelle ja palauta lomake Kaarinan pääkirjastoon, Piikkiön tai Littoisten kirjastoon asiakaspalveluaikana, niin saat diplomitodistuksen.

Diplomin suorittamiseen on aikaa koko vuosi 2024. Osallistumislomakkeen viimeinen palautuspäivä on 27.12.2024. Halutessasi voit osallistua tammikuussa 2025 arvottavan lahjakortin arvontaan.

Tulostettavan version ja vinkkilistat Vaski-verkkokirjastosta löydät kirjaston sivuilta. Vinkkilistasta löydät kätevästi kirjojen saatavuustiedot ja pääset tekemään myös varauksia. Vinkkivihon voit noutaa myös kirjastosta.

Nautinnollista matkaa tarinoiden, tiedon, musiikin ja elokuvien maailmaan!

Lisätietoja lukudiplomista ja vinkkilistat

Aikuisten lukudiplomin tulostettava versio

Jaa