Keskusliikuntapuiston asemakaavan muutoksen osallistumiskokous 8.12.2021

Julkaistu: 24.11.2021 | Päivitetty: 25.11.2021

Keskusliikuntapuiston asemakaavan muutosta koskeva kaikille avoin osallistumiskokous pidetään keskiviikkona 8.12.2021 klo 17.30–19.00 Aktia-Areenan ravintolatilassa osoitteessa Erotuomarinkatu 2.

Tilaisuudessa esitellään Keskusliikuntapuiston alueen kehittämiseen liittyvää kaavaluonnosta sekä liikenteen ja pysäköinnin kehittämissuunnitelmaa. Asemakaavan muutoksen suunnittelualue käsittää Keskusliikuntapuiston alueen. Tavoitteena on parantaa Kaarinan keskeisimmän liikunta- ja virkistyspalvelujen keskuksen toiminnallisia järjestelyjä niin vapaa-ajan käyttäjien kuin urheiluseurojen toiminnan näkökulmasta. Lisäksi tavoitellaan liikuntapuiston kehittämistä pysäköinnin sekä ajoneuvo-, kevyen- ja joukkoliikenteen järjestämisen osalta.

Kaarinan kaupunki edellyttää koronapassia sisätiloissa järjestettävissä yli viidenkymmenen hengen yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokouksissa 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta 16.12.2021 saakka. Osallistumiskokous on kaikille avoin, joten tilaisuuteen osallistuminen edellyttää koronapassin esittämistä saavuttaessa. Viime hetken muutokset ovat koronatilanteen elämisen vuoksi mahdollisia. Tämän vuoksi pyydämme tilaisuuteen saapuvia ilmoittautumaan etukäteen viimeistään torstaina 2.12.2021. Yhteystietonsa (puh. numero tai sähköposti) jättäneille ilmoitamme tarvittaessa viime hetken muutoksista suoraan.

Ilmoittautuminen osoitteeseen kaavoitus@kaarina.fi.

Katso lisää Keskusliikuntapuiston asemakaavan muutoksesta kaavan omilta sivuilta tästä.

 

Jaa