Kysymyksiä ja vastauksia hoitajavetoisesta mallista

Julkaistu: 18.5.2022 | Päivitetty: 22.8.2023

Kaarinan terveyspalveluissa otettiin 1.3.2022 käyttöön hoitajavetoinen malli. Kaarinalaisilla oli mahdollisuus esittää uuteen malliin liittyviä kysymyksiä kotisivujen kautta. Nyt asiantuntijat vastaavat kysymyksiin videon välityksellä.

Kiireetöntä ajanvarausta koskeva hoitajavetoinen malli tarkoittaa, että asiakas pääsee suoraan parhaiten asiansa osaavalle taholle. Lääkärille pääsee edelleen silloin kun se on arvioitu parhaaksi hoitopoluksi. Lääkäreiden työnkuva ei ole muuttunut, vaan he tekevät vastaanottotyötä kuten ennenkin. Lääkärille pääsyä on alkuvuonna hidastanut koronatilanne sekä lääkäripula. Hoitajavetoinen vastaanotto ei ole vaikuttanut lääkärille pääsyyn. Lue lisää hoitajavetoisesta mallista tiedotteesta

Kaarinalaiset esittivät kysymyksiä ja huolia uuteen malliin liittyen maaliskuussa 2022. Kaarinan terveyspalvelut pahoittelee vastauksien viivästymistä. Alla olevalla videolla osastonhoitaja Maija Hannula sekä vt. avosairaanhoidon ylilääkäri Eevi Heliö vastaavat kysymyksiin.

Katso video, jolla Maija Hannula ja Eevi Heliö vastaavat hoitajavetoista mallia koskeviin kysymyksiin

Videossa on suomenkielinen tekstitys, saat sen esiin klikkaamalla alla olevassa kuvassa näkyvän nuolen osoittamaa kohtaa ja valitsemalla Suomi.

Jaa