Ota tartunnanjäljitykseen yhteyttä vain jos tarvitset eristyspäätöksen

Julkaistu: 10.2.2022 | Päivitetty: 22.8.2023

Joissakin lehtitiedoissa on kehotettu kaarinalaisia ottamaan yhteyttä tartunnanjäljitykseen, jos on saanut positiivisen testituloksen viimeisen kahden viikon aikana. Kaarinan tartunnanjäljitykseen tulee lähettää sähköpostia vain siinä tapauksessa, että tarvitsee eristyspäätöksen.

Koronatartuntojen testaus ja jäljitys on ruuhkautunut pandemiatilanteen vuoksi. Koronavirusinfektio sairastetaan pääasiassa kotona ilman testausta. Ainoastaan sote-henkilöstöön ja raskaana oleviin terveydenhuollon kautta positiivisen testituloksen saaneisiin otetaan yhteyttä tartunnanjäljityksestä 8.2.2022 alkaen. Muihin positiivisen tuloksen saaneisiin ei oteta yhteyttä. Testitulos tulee edelleen tekstiviestinä ja se näkyy Omakannassa.

  • Muut riskiryhmäläiset ottavat 8.2.2022 alkaen itse yhteyttä sähköpostin kautta siinä tapauksessa, että virallinen eristyspäätös tarvitaan. Ota tässä tapauksessa yhteyttä myös, jos olet saanut positiivisen koronatestituloksen kahden viimeksi kuluneen viikon aikana (24.1.-7.2.2022) Osoite on: tartuntataudit@kaarina.fi 

Lue lisää sivulta Toimintaohje koronavirusepäilyn varalle

Jaa