Rakennetaan tulevaisuuden Kaarinaa yhdessä - Tulevaisuustyöpajan kommentointikierros kaarinalaisille

Julkaistu: 15.3.2022 | Päivitetty: 15.3.2022

Kaarinan strategiaprosessi on edennyt vaiheeseen, jossa nykytila-analyysin pohjalta luodaan yhteistä tulevaisuuskuvaa. Tulevaisuuskuva toimii vankkana pohjana uudelle kaupunkistrategialle.

Virtuaalinen, kaikille avoin tulevaisuustyöpaja järjestettiin 9.3.2022. Nyt kutsumme kaikki tutustumaan työpajatyöskentelyn yhteenvetoihin sekä kommentoimaan niitä. Kommentointimahdollisuus koskee mm. kaupungin vetovoimatekijöitä, sujuvaa arkea ja kaupungin palveluja vuonna 2030. Saatujen kommenttien jälkeen yhdistetään niin kaupungin henkilöstön, luottamushenkilöiden kuin kaarinalaisten näkemykset.

Kommentoi avoimen tulevaisuustyöpajan tuloksia Miro-alustalla tai sähköpostitse

Tulevaisuuskuvatyöpajan tuloksiin ja kommentointimahdollisuuksiin pääset tutustumaan sähköisellä Miro-alustalla ”Tulevaisuustyöpajatulokset/Kommentointi” -osiosta: https://miro.com/app/board/uXjVOKv3jAM=/

Alustalla on esitetty kysymyksiä ja vastaukset/kommentit kirjoitetaan keltaisille lappupohjille. Miro-alustan yläreunassa ovat tekniset ohjeistukset alustan käyttöön sekä ohjeet kommentointia varten. Myös tämän viestin loppuosassa on pikaohjeet Miron käyttöön.

Mikäli kommentointi Miro-alustalla ei ole jostain syystä teknisesti mahdollista, voit lähettää kommenttisi sähköpostitse osoitteeseen jenna.kiiskinen@4front.fi. Kommentit käsitellään luottamuksellisesti, ja ne hyödynnetään strategiaprosessin tulevissa vaiheissa anonyymisti. Viestin liitteenä on tulevaisuustyöpajan tulosten yhteenveto sekä kommentointikierroksen kysymykset eli samat tiedot kuin Mirossakin.

Kommentointi on mahdollista 31.3.2022 asti

Kirjaa kommenttisi Miroon tai lähetä ne sähköpostilla viimeistään 31.3.2022. Kommentointikierroksen tuloksia hyödynnetään visiotyöpajassa 12.4.2022 klo 17-20. Visiotyöpaja on kaikille kaupunkilaisille avoin, ja siihen osallistumisesta viestitään Kaarinan kanavissa lähiaikoina.

Kiitos arvokkaasta kommentointipanoksestasi jo etukäteen!

Jaa