Sähkökatkojen varautumissivu on päivitetty – Astetta alemmas -kampanja alkaa

Julkaistu: 20.12.2022 | Päivitetty: 21.12.2022

Kaarinan kaupunki on ilmoittautunut Astetta alemmas -energiansäästökampanjan jäseneksi. Myös sinä voit olla mukana! Olethan laittanut jo muistiin osoitteen kaarina.fi/varaudu? Kokoamme sivulle tietoa siitä, miten sähkökatkoista viestitään ja miten ne saattavat vaikuttaa kaarinalaisten arkeen. Verkkosivu päivittyy säännöllisesti, uutena tietona sivulla on kohta Kaupungin palvelut sähkökatkojen aikana.

Astetta alemmas -kampanja

Kaarinan kaupunki liittyi Astetta alemmas -kampanjaan antamalla kampanjalupauksen:

  • Laskemme kampanjan mukaisesti kaupungin palvelukiinteistöjen ja oman käytön kiinteistöjen lämpötiloja noin asteella niissä kiinteistöissä joissa se on kiinteistön käytettävyyden ja säädettävyyden näkökulmasta mahdollista.
  • Kaupunki tiedottaa kampanjaan liittymisestään sekä energiansäästön merkityksestä ja mahdollisista keinoista niin omaa henkilöstöään kuin kuntalaisiaankin.

Lue lisää kampanjasta sivulta www.astettaalemmas.fi. Lisätietoja kampanjan etenemisestä Kaarinassa on tulossa lähiaikana.

kaarina.fi/varaudu – tietopaketti sähkökatkojen varalle

Verkkosivulta kaarina.fi/varaudu saat tietoa, miten kotitaloudet voivat varautua sähkökatkoihin ja miten niistä viestitään. Kaarinan kaupunki tiedottaa sähkökatkoista vain jos ne vaikuttavat kaupungin omiin palveluihin. Sivu on nyt päivitetty kaupungin palveluiden osalta.

kaarina.fi/varaudu - tietopaketti sähkökatkojen varalle

Jaa