Tilat avautuvat ja tapahtumat alkavat rajoitetusti

Julkaistu: 31.1.2022 | Päivitetty: 22.8.2023

Yleisötilaisuuksia voi taas järjestää rajoitetulla osallistujamäärällä. Liikunta-, urheilu-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettäviä tiloja saa pitää avoinna kaikille rajoitetusti. Terveysturvallisuus tulee huomioida tapahtumissa ja tilojen käytössä. Lounais-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt, että tiloihin voidaan ottaa ja tilaisuuksiin voi osallistua 50 prosenttia normaalisti sallituista määristä. Rajoitukset ovat voimassa 15.2.2022 saakka ja ne koskevat sisätiloja. Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestäminen on jatkossa mahdollista ilman henkilömäärärajaa ulkotiloissa.  

Julkisissa tiloissa on voimassa maskinkäyttösuositus. Muistathan myös huolehtia riittävästä etäisyydestä sekä hyvästä käsi- ja hengitystiehygieniasta.

Kirjastot ja tapahtumat

Lähes kaikki kirjastojen palvelut ja tilat ovat käytössä. Lue lisää palveluista kirjaston tiedotteesta

Kulttuuri- ja kirjastopalveluiden tapahtumat järjestetään rajoituksien mukaisesti. Ajantasainen tieto tapahtumista on tapahtumakalenterissa

Kaarina-talon tiloja voi varata rajoitukset huomioiden. Tiloihin voidaan ottaa ja tilaisuuksiin voi osallistua 50 prosenttia normaalisti sallituista määristä. Tilaisuuden järjestäjän tulee huolehtia rajoituksien noudattamisen lisäksi siitä, että tilaisuus järjestetään terveysturvallisesti. Kaarina-salin tilaisuuksissa saa olla enintään 100 henkilöä.

Liikunta

Sisätiloihin voidaan ottaa ja tilaisuuksiin voi osallistua 50 prosenttia normaalisti sallituista määristä. Järjestäjien, kuten esimerkiksi seurojen, tulee huolehtia siitä, että harjoittelu ja tilaisuudet järjestetään terveysturvallisesti ja että niissä noudatetaan aluehallintoviraston määräyksiä. Ulkotiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia ilman henkilömäärärajaa.

  • Kaikki liikuntapaikat ja niihin liittyvät pukutilat sekä saunat ovat avoinna.
  • Hovirinnan rantasauna ja Harvaluodon sauna ovat avoinna.
  • Ryhmäliikunta alkaa vähitellen rajoitetusti. Lisätietoa Kuntokoulu Kaarinan jumpista

Kansalaisopisto

Toiminta järjestetään terveysturvallisesti ja rajoitukset huomioiden.

Aikuisten lähiopetuksen liikunnalliset kurssit sekä kuorolaulu alkavat viikolla 6 (7.2. alkaen). Kaikki muu opetus on jo alkanut tai alkaa kurssiaikataulun mukaan.

Nuorisopalvelut

Nuorisotilat ovat avoinna. Nuorisotiloille tullaan vain terveenä. Kaikissa tiloissa rajataan kävijämääriä, jotta riittävän etäisyyden pitäminen toisiin on mahdollista.

Vuolahden leirialuetta voi vuokrata Lounais-Suomen aluehallintoviraston määräysten mukaisesti terveysturvallisuus ja 50 prosentin käyttöasterajoitus huomioiden.

Tiedot kaupungin palveluista päivittyvät sivulle Muutoksia palveluissamme 

 

Jaa